Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Újabb arhitektúra, más nemigen. Fogyasztás-teljesítmény-ár kb egy kategória (mondjuk egy kicsit talán a 480 javára, de tényleg nem meghatározó mértékben), szóval az alapján nem hiszem. Hűtése a mostani 480-nak elég vacak (sajnos), én megvárnám a "custom board"-os példányokat, szerintem azok sem lesznek drágábbak (és remélem a fogyasztást is mérséklik, mert az azért sokat billentene a mérlegen), és abból szemezgetnék (itt mondjuk a 480 még az erősen "jóárasított" 970-nél is olcsóbb)
Egyébként meg nem rossz ez, most már legalább van verseny bizonyos szegmensekben. OK, nincs világmegváltás, de szerintem ez akkor is egy komoly lépés előre. És bizakodom, hogy lesz ez még jobb is...(fogyasztás-melegedés!)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest