Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Újabb arhitektúra, más nemigen. Fogyasztás-teljesítmény-ár kb egy kategória (mondjuk egy kicsit talán a 480 javára, de tényleg nem meghatározó mértékben), szóval az alapján nem hiszem. Hűtése a mostani 480-nak elég vacak (sajnos), én megvárnám a "custom board"-os példányokat, szerintem azok sem lesznek drágábbak (és remélem a fogyasztást is mérséklik, mert az azért sokat billentene a mérlegen), és abból szemezgetnék (itt mondjuk a 480 még az erősen "jóárasított" 970-nél is olcsóbb)
Egyébként meg nem rossz ez, most már legalább van verseny bizonyos szegmensekben. OK, nincs világmegváltás, de szerintem ez akkor is egy komoly lépés előre. És bizakodom, hogy lesz ez még jobb is...(fogyasztás-melegedés!)
-
Peter13
senior tag
Hmm, ez jogos, meg is lepődtem rendesen amikor megláttam a 980 árakat (nem is olyan régen még a 350-400 közötti sávban tanyáztak). Lehet hogy inkább azt kéne vennem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Érdekes viszont hogy mekkora a különbség a 4 és a 8 gigás kártyák között a második linkeden: 20 ropi azért nem semmi (főleg hogy szerintem a plusz 4 giga haszna igen csekély). A 4 gigások közül mondjuk ott is van amelyik 82K, az azért szerintem egyáltalán nem rossz...és igen, a 970 sincs innen messze, szóval innen kezdve preferencia kérdése, kinek mi tetszik, illetve fontos.
-
Peter13
senior tag
Ööö, nálunk 185 font, az most jóval kevesebb (sajnos
, a hülye Farage-Johnson duó miatt) mint 80K, és ez a nyitóár (az ebuyernél meg le lehet adni előrendelést 175-ért is, csak az ugye még nincs itt).A 8 gigásak mondjuk 30 fontal drágábbak, de még az is befér 80K alá. Nem lesz ez szerintem olyan drága otthon sem...
-
Peter13
senior tag
Teljesítmény szerintem OK, én valahová 970 és 980 közé vártam (és 980 mellé reméltem, de csak halkan és kicsit
), viszont a fogyasztás az nagyon nem lett jó
. Ahogy fentebb is írták: mi a búbánatért eszik ez ennyit üresben, multimonitor meg BD lejátszás alatt? Ha tényleg a plusz memória miatt, akkor kenjék a hajukra
(ahova 8GB kell, oda úgyis kevés lesz a GPU ereje).Én remélem hogy optimalizálnak rajta valamit, mert egy ilyenre szivesen lecserélném a jó öreg 7850-et...de nem ilyen fogyasztás-teljesítmény mutató mellett! Tessék hozni azt a behimbált 110 wattot (meg levinni az üresjárati fogyasztásokat), és máris megyek a kasszához...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, a hülye Farage-Johnson duó miatt) mint 80K, és ez a nyitóár (az ebuyernél meg le lehet adni előrendelést 175-ért is, csak az ugye még nincs itt).
), viszont a fogyasztás az nagyon nem lett jó
. Ahogy fentebb is írták: mi a búbánatért eszik ez ennyit üresben, multimonitor meg BD lejátszás alatt? Ha tényleg a plusz memória miatt, akkor kenjék a hajukra