Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Teljesítmény szerintem OK, én valahová 970 és 980 közé vártam (és 980 mellé reméltem, de csak halkan és kicsit
), viszont a fogyasztás az nagyon nem lett jó
. Ahogy fentebb is írták: mi a búbánatért eszik ez ennyit üresben, multimonitor meg BD lejátszás alatt? Ha tényleg a plusz memória miatt, akkor kenjék a hajukra
(ahova 8GB kell, oda úgyis kevés lesz a GPU ereje).Én remélem hogy optimalizálnak rajta valamit, mert egy ilyenre szivesen lecserélném a jó öreg 7850-et...de nem ilyen fogyasztás-teljesítmény mutató mellett! Tessék hozni azt a behimbált 110 wattot (meg levinni az üresjárati fogyasztásokat), és máris megyek a kasszához...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), viszont a fogyasztás az nagyon nem lett jó
. Ahogy fentebb is írták: mi a búbánatért eszik ez ennyit üresben, multimonitor meg BD lejátszás alatt? Ha tényleg a plusz memória miatt, akkor kenjék a hajukra
(ahova 8GB kell, oda úgyis kevés lesz a GPU ereje).