Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Már vártam az első szokásosan arrogáns BME-s kommentet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Óriási az igény mérnökökre.
Tévedés! Bizonyos mérnökökre nagy az igény. Mint ahogy bizonyos orvosokra, bölcsészekre, közgazdászokra, jogászokra is.
Ez vagy nem igaz, vagy nem a pályádon vagy.
IT-s elemző vagyok, de leginkább IT-s. Olyan szoftvereket használok, amelyeket egyik egyetemen sem tanítanak (Informatica Developer például). Az SQL-t az internetről tanultam meg. Korábban évekig foglalkoztam PHP-val, azt sem tanítják sehol. Az Excelt már középsuliban megtanultam, és egyébként sem kell itt expert szinten nyomni. Persze nem mondom, hogy az egyetem(ek) haszontalanok voltak, de közvetlenül nem használom az ott megszerzett tudást. Pont az IT az, ahol már egyetem közben vastagon dolgoznak az emberek, és egyébként is rengeteget kell foglalkozni vele. Nyilván könyvelő nem lesz senki autodidakta módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)