Új hozzászólás Aktív témák

• Vakegérke

félisten

Azzal kezdem, amit sokan szóvá tettek, még szerkesztői megjegyzés is kommentálta az írásban.
    Senkinek nem lennék hajlandó a személyim és lakcímkártyám adatait kiadni.

Nos, volt pár boltolásom, kölcsönös megelégedésünkre szolgált az eladókkal. Van néhány piros pöttyöm, de közel sem annyi, mint amennyi elismerő privit kaptam egy-egy vásárlás után. Részemről természetesen "jutalmaztam" az üzletfeleket, aztán hogy nem viszonozták, nem érdekel.

Még nem nyúltam mellé. Talán őseim kereskedő ösztöneit birtoklom, valahogy ráérzek, hogy kivel ajánlatos, kivel nem szabad üzletelni. Sokat elárul a hirdetés szövege, és ha vannak, akkor a "hálálkodó", elismerő hozzászólások is megerősítenek abban, hogy megbízható az eladó.
    Olyan is volt, hogy "nullás" eladónak előre utaltam a susit, miután alaposan kitárgyaltam vele mindent priviben. Kerülendő eljárás, ha hiányzik a sorok közt olvasni tudás, emberismeret. Még nem csalódtam.

Az írás iránytű lehet azoknak, akik a Hardveraprón akarnak üzletet kötni. Azonban szerintem ki kéne belőle szedni azt a fránya személyi adatkérést.
    Másrészt ha egyszer adott a fix(!) ár, fölösleges alkudozni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés