Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
#90088192 #29 üzenetére
Megértem ezt a részét. A saját kocsimon általában elébe megyek mindennek. Idén pl. a vezérlés nekem is ugrik ki, hiába láncos, stb, akkor is. Jobb a békesség, minthogy összecsattanjon nekem.
A hátsó hidam is cserés lesz, mert futómű ellenőrzéskor kibukott, hogy a jobb hátsó széttart (kátyú, vagy padka). Semmit nem érezni belőle, de márciusban kicserélem akkor is. Van aki leszarná, mert futómű állításra se vinné el.
Mondjuk mindezek előtt most februárban kuplungcsere lesz, nem bírja a plusz nyomatékot már
Ja meg egy olajcsere, mert hiába 20000 km a gyári ajánlás, én kicserélem akkor is 10000 után, az összes szűrővel egyetemben.
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
#90088192 #27 üzenetére
Bontatlan alatt értsd, hogy a hengerfej még nem volt levéve, nem volt gyűrűzve, síkolva, hónolva, se más.
PD elemet lehet hogy cseréltek, majd megkérdem. Párom Octijába viszont ott van 356 ezer, abban 100% hogy még PD elem sem volt cserélve. A szelepfedél tömítésnél kicsit könnyezik, de ennyi. Nem városi autó, jóformán 50-60 km-nél rövidebb utakra be sincs indítva (illetve nem volt soha 1200-as fordulaton kínozva és ha kell bizony akkor beleforog a 3500-4000-be is)
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tudom, hogy működik és a megnevezésekkel is tisztában vagyok. De a PD elemre a nagynyomású szivattyú nevet elsütni nem igazán helytálló. (a hsz amire válaszoltam)
Ha rendben karban volt tartva, akkor kutya baja az autónak, még ennyi km-nél is. Egyik kollégámnak van egy 5.5-ös Passat-ja, lassan 600 ezer lesz benne, a motor meg bontatlan.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Bocsi a beröfögésért, de az 1.9 PD-ben hol van nagynyomású?
Asszony Skodájában most lesz lassan 360k km. Jó rég óta használja, a kuplung-kettős tömegű még gyári, ráadásul 70 ezer km már lement úgy, hogy 150 lóra meg van írva. PD elemektől sem kell félni, már nem csillagászati áron mennek, illetve fel is lehet újítani őket.
A küszöbcsere miatt inkább ráncolom a homlokom. Nem szoktak ezek annyira rohadósak lenni, csak gondolom az évek alatt elfelejtették kitakarítani a retket az első sárvédőív mögött, ahol a küszöb kezdődik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szép jó estét!Ismételten eltelt egy év kis autónkkal, Fiestával. S ahogy eddig is, idén is írok egy kis összefoglalót,...
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest