Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
az eléggé elterjedt vélekedés a szaksajtóban és a szakportálokon, hogy 300 ezer km után a dízelek zöme felújításra szorul, ami nagyon messziről is jól látható összeg. nem ritkán a vételár többszöröse.
de megígérem neked, hogy drukkolni fogok, hogy a posztoló ne így járjon.a véleményem másik része meg az volt, hogy ez milyen autó. mivel két és fél évig jártam az elődjével, kb. 75 ezer kilométert toltam bele, így az elődjéről eléggé konkrét tapasztalatom és véleményem van. nekem is adtak egy "megismételhetetlen" meg "kihagyhatatlan" ajánlatot, simán otthagytam, és vettem helyette rendeset.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha pályán utazik vele mondjuk 200 km-t nem teljesen mindegy az a gyorsulás?
Nem. Az ilyenek szoktak 110-zel beköltözni a belső sávba, mert gyorsabban nem akarnak menni, a külsőbe meg nem mennek ki, mert ha valami lassabbat utolérnek, akkor könnyen beragadnak mögé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest