Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
cucutheone
üzenetére
szerintem ezt a kérdést inkább ebben a topikban tedd fel.
a hcs2330 szerintem kitűnő választás. így lassan több, mint egy hónap után teljesen odavagyok a hangjától. nálam szinte egész nap megy, így tényleg volt már ideje eléggé beállni.
használom zenéhez, filmhez és játékhoz is, és eddig mindegyik használat során meg meg vagyok elégedve vele maximálisan.
valami gyönyör a hangja, bátran ajánlom.

-
deathtania
senior tag
válasz
deathtania
üzenetére
megjött végre az Edifier HCS2330-am!

összeraktam, az elején kicsit furán szólt, de rájöttem, hogy a win7 beállításainál bent marad egy pipa, ami nem kellett volna. a két hangszóró a monitor két oldalán vannak, a mélyláda meg a gépházamra került az asztal alá. pont befértek egymás mellé. valami kegyetlenül jól szól ennek a mélye. már 35ös hangerőn sz@rráremeg az asztal. még tudom, hogy kell pár nap, hogy teljesen beálljon a hangja, vagy akár pár hét is, de azt kell mondjam, hogy nekem már most bejön, és baromira tetszik!
köszi a tanácsot mindenkinek, és főleg schawo-nak, aki először ajánlotta ezt a cuccost nekem.

és persze ezek után mindenképp ajánlom a cuccost mindenkinek!!!!
-
deathtania
senior tag
nekem egész meghozta a kedvem, hogy vegyek egy ilyet, csak ne lenne az ára 27k

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

). jövő héten kapom meg, remélem nagyon kis fainul fog szólni