- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuto
tag
Szép munka,de gyanítom nem sok embernél van ilyen jó kis mühely és lehetéség segítség fabrikálni :-)
Ettől függetlenül jó megoldás és szépen sikerült ! -
TechN7ne
nagyúr
Pff ,inkább veszek egyet.
-
Aprósólyom
addikt
Bennem felmerül a kérdés, házimozi helyett nem lenne praktikusabb egy 5.1 fejes? Nem kell kompromisszumot kötni a hangfalak elhelyezésével, nincsen kábel köteg a nappaliba. A rendezetlen hatást nem növeljük tovább fél tucat hangfallal egy méretben nem ideális nappaliban. Éjszaka és vasárnap kora reggel is nézhetnék tér hangzású filmet, ha akarok, plusz játékhoz is hatásosabb lenne. Tudom, drágák, de egy házimozi se olcsó, plusz a szép, nyugalmat árasztó életkörnyezet is sokat hozzádob a lakás komfortjához, plusz költözködéskor is egyszerűbb.
-
arelim
tag
nagyon jó lett!
-
Wharfadele Diamond 9.3-at -hogy az IKEA-nal maradjunk- 2 db bekvam fellépőre tettem rá
, hossz irányba fordítva, kb. pont akkora teteje van, mint a Diamond 9.3...tény nem a nappaliban lévő házimozi a Diamind 9.3 (ott lehet igényesebb lettem volna)
-
SunMount3r
nagyúr
Na igen a boltban kapható ilyen típusú (de full fém) állványoknak nevetséges az ára. Még a jófogáson is az a pár darab ami van néha szintén nagyon drágának tűnik, ahhoz képest milyen egyszerű konstrukcióról (most pont nem a cikkben tárgyaltra gondolok) és olcsó anyagokról van szó. Legalábbis nekem túlzás, mert a jelenlegi hangfalaim, amik alá kellene is csak 12K-ba kerültek. (Viszont tarthatatlan állapot, hogy továbbra is a szőnyegen legyenek a TV asztal alatt).
Továbbá nekem pont ez a vékony fémcsöves megoldás nem tetszik annyira, általában a talpak és a tartó tálca is túl kicsinek tűnik, félnék hogy egy szerencsétlen lökéstől már borulna az egész. Valami vastagabb, masszívabb, szélesebb sokkal jobban tetszene és akkor már legyen fából pl. valami magas polc szerűségként megcsinálva. Ilyet persze sehol sem kapni "készen" (az is fura, hogy ez ennyire rétegigény lenne) így muszáj lesz saját kezűleg megcsinálnom. De az is plusz befektetés, mert a faanyag még elég olcsó hozzá, de amúgy más semmi szerszám nem áll rendelkezésemre. Még talán, ha egy profi asztalossal megcsináltatnám a terveim szerint, de gyanítom az se lenne valami olcsó. -
toronyhaz
aktív tag
Nálam is van egy régi porszívócső.pont ketté lehet venni.Gondolom az is jó lesz. Amúgy meg a funkcióját betölti. Én szeretem ezeket a használjuk fel dolgokat. Nem kell feltétlen 30.000-et kiadni egy állványért ami ugyan ezt "tudja"...
-
gtamate2
veterán
Gyönyörű
-
trydium
csendes tag
Gratulálok, igényes, szép munka !
Azonban csatlakozok (#2) Met hozzászólásához is !
Ha jó minőségűek azok a szatellit sugárzók, akkor egy azonos méretű talppal és rezgéscsillapító (gumi, akármi) korongokkal sokkal jobb hangzás érhető el.
(Engem viszont nem zavar a a kábelezés kivitelezése...)
Valamint, ha be van lőve az állvány végleges magassága, akkor erősen ajánlom, hogy töltsd fel nyakig kvarchomokkal. Ha üres marad a cső, akkor abban hallható(zavaró) állóhullámok keletkezhetnek (magyarul: búgni fog bizonyos frekvenciákon). Járulékos tulajdonság, hogy nehezebb lesz az állvány -> nehezebben borul fel.
Ha az igények között nem szerepel a Hi-Fi zenehallgatás, akkor a fenti megjegyzésem kérlek hagyd figyelmen kívül !
Minden tiszteletem Neked és a Faterodnak, hogy együtt barkácsoltok !
Követendő példa mindenki számára ! -
Ügyesek vagytok.
Én is szeretem az Ikea-s dolgokat moddolni egy kicsit -
MasterMark
titán
Szépnek szép, csak nem jó az elhelyezése a hangfalaknak.
szerk.: Kivéve ha Atmos, és van mennyezeti sugárzó is.
-
Met
nagyúr
Jó lett
A kábel elvezetését megoldhattad volna úgy is hogy a csövet megfúrod fent és a talp felett.Illetve a hangszóró tartó elemet én úgy csináltam volna meg hogy akkora mint a hangszóró és van egy kis pereme. Stabilabb. Se a hangszórónak, se a lamináltnak nem tesz jót ha találkoznak
-
Segal
veterán
A kábelért tényleg kár úgy még jobb lehetett volna de így is nagyon szép lett. Gratula
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Így készítettünk édesapámmal házimozim surround hangszórójához állványt egy délután alatt.
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest