Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuto
tag
Szép munka,de gyanítom nem sok embernél van ilyen jó kis mühely és lehetéség segítség fabrikálni :-)
Ettől függetlenül jó megoldás és szépen sikerült ! -
TechN7ne
nagyúr
Pff ,inkább veszek egyet.
-
Aprósólyom
addikt
Bennem felmerül a kérdés, házimozi helyett nem lenne praktikusabb egy 5.1 fejes? Nem kell kompromisszumot kötni a hangfalak elhelyezésével, nincsen kábel köteg a nappaliba. A rendezetlen hatást nem növeljük tovább fél tucat hangfallal egy méretben nem ideális nappaliban. Éjszaka és vasárnap kora reggel is nézhetnék tér hangzású filmet, ha akarok, plusz játékhoz is hatásosabb lenne. Tudom, drágák, de egy házimozi se olcsó, plusz a szép, nyugalmat árasztó életkörnyezet is sokat hozzádob a lakás komfortjához, plusz költözködéskor is egyszerűbb.
-
arelim
tag
nagyon jó lett!
-
Wharfadele Diamond 9.3-at -hogy az IKEA-nal maradjunk- 2 db bekvam fellépőre tettem rá
, hossz irányba fordítva, kb. pont akkora teteje van, mint a Diamond 9.3...tény nem a nappaliban lévő házimozi a Diamind 9.3 (ott lehet igényesebb lettem volna)
-
SunMount3r
nagyúr
Na igen a boltban kapható ilyen típusú (de full fém) állványoknak nevetséges az ára. Még a jófogáson is az a pár darab ami van néha szintén nagyon drágának tűnik, ahhoz képest milyen egyszerű konstrukcióról (most pont nem a cikkben tárgyaltra gondolok) és olcsó anyagokról van szó. Legalábbis nekem túlzás, mert a jelenlegi hangfalaim, amik alá kellene is csak 12K-ba kerültek. (Viszont tarthatatlan állapot, hogy továbbra is a szőnyegen legyenek a TV asztal alatt).
Továbbá nekem pont ez a vékony fémcsöves megoldás nem tetszik annyira, általában a talpak és a tartó tálca is túl kicsinek tűnik, félnék hogy egy szerencsétlen lökéstől már borulna az egész. Valami vastagabb, masszívabb, szélesebb sokkal jobban tetszene és akkor már legyen fából pl. valami magas polc szerűségként megcsinálva. Ilyet persze sehol sem kapni "készen" (az is fura, hogy ez ennyire rétegigény lenne) így muszáj lesz saját kezűleg megcsinálnom. De az is plusz befektetés, mert a faanyag még elég olcsó hozzá, de amúgy más semmi szerszám nem áll rendelkezésemre. Még talán, ha egy profi asztalossal megcsináltatnám a terveim szerint, de gyanítom az se lenne valami olcsó. -
toronyhaz
aktív tag
Nálam is van egy régi porszívócső.pont ketté lehet venni.Gondolom az is jó lesz. Amúgy meg a funkcióját betölti. Én szeretem ezeket a használjuk fel dolgokat. Nem kell feltétlen 30.000-et kiadni egy állványért ami ugyan ezt "tudja"...
-
gtamate2
veterán
Gyönyörű
-
trydium
csendes tag
Gratulálok, igényes, szép munka !
Azonban csatlakozok (#2) Met hozzászólásához is !
Ha jó minőségűek azok a szatellit sugárzók, akkor egy azonos méretű talppal és rezgéscsillapító (gumi, akármi) korongokkal sokkal jobb hangzás érhető el.
(Engem viszont nem zavar a a kábelezés kivitelezése...)
Valamint, ha be van lőve az állvány végleges magassága, akkor erősen ajánlom, hogy töltsd fel nyakig kvarchomokkal. Ha üres marad a cső, akkor abban hallható(zavaró) állóhullámok keletkezhetnek (magyarul: búgni fog bizonyos frekvenciákon). Járulékos tulajdonság, hogy nehezebb lesz az állvány -> nehezebben borul fel.
Ha az igények között nem szerepel a Hi-Fi zenehallgatás, akkor a fenti megjegyzésem kérlek hagyd figyelmen kívül !
Minden tiszteletem Neked és a Faterodnak, hogy együtt barkácsoltok !
Követendő példa mindenki számára ! -
Ügyesek vagytok.
Én is szeretem az Ikea-s dolgokat moddolni egy kicsit -
MasterMark
titán
Szépnek szép, csak nem jó az elhelyezése a hangfalaknak.
szerk.: Kivéve ha Atmos, és van mennyezeti sugárzó is.
-
Met
nagyúr
Jó lett
A kábel elvezetését megoldhattad volna úgy is hogy a csövet megfúrod fent és a talp felett.Illetve a hangszóró tartó elemet én úgy csináltam volna meg hogy akkora mint a hangszóró és van egy kis pereme. Stabilabb. Se a hangszórónak, se a lamináltnak nem tesz jót ha találkoznak
-
Segal
veterán
A kábelért tényleg kár úgy még jobb lehetett volna de így is nagyon szép lett. Gratula
Új hozzászólás Aktív témák
lo Így készítettünk édesapámmal házimozim surround hangszórójához állványt egy délután alatt.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ThinkPad L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó IR kam gar
- Macbook Air M2 13,6", 256GB, Éjfekete
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest