- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Felraktam a majdnem véglegeset

-
bacsis
Közösségépítő
Logóktól eltekintenék

csak azért, mert egy olyan személy, aki nem jártas az informatikában, kb nem fogja tudni mire vélni az egy-egy kirakott logót, viszont egy konkért hardverelemről kibigyesztett képet inkább tud értékelni/hova rakni
Szóval lehet hogy majd még egy CPU képe még ki lesz rakva, vagy más hardverelemé, (hangkártyát azért nem raknék ki, mert külön hangkártya nem lesz látható a kiállításon) de mondjuk egy régi laptop még kikerülhet... -
creation
senior tag
Perfect. Teacher ready
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Látom az "Ide fér még szöveg" is eltűnt. Pár régi logó még oda fér.

Kicsit sajnálom, hogy két batár régi gépet nem ajándékoztam neked, de sajnos nem tudtam eljuttatni hozzád.
Az egyik egy Schneider Electric a másik egy Philips volt... A Philips még működött is.

-
bacsis
Közösségépítő
a kis Suzukiba elképesztő menyniség fér be... keress rá a youtube-n hogy IBM szerver kipakolása

mondjuk arról nincs videó, de az sem volt rossz mikor az egy köbméteres kőzetgyapotot hoztuk el a kocsiba úgy hogy az nem a csomagtartóba került mert az már rogyásig volt
de a hatalmas nagy üveg étkező asztalt is sikerült elhozni vele 
a kipakolás/üzembehelyezésben már van tapasztalatom... cirka 2-3 óra alatt megvan, nem nagy dolog...
benne lennék a Veletech témában is, csak ugye ott kifejezetten felhívják a figyelmét mindenkinek, hogy a gépeit mindenki saját maga oldja meg hogy fel legyen juttatva, meg ő maga is felel érte... utóbbi nem gáz, előbbi háát hiába féér minden be a suzukiba, már nem biztos hogy be tudnám vállalni
-
creation
senior tag
-
snake1977
őstag
Én azt is javasolnám, hogy ha bejön ez a buli akkor jövőre a veletech-en állítson ki Bacsis, szerintem szuper lenne, persze én nem tudom mivel járna a dolog vonzata, de ha megoldható lenne, szerintem meglenne a közönsége biztosan.

-
pprod94
aktív tag
Milyen kár, hogy ilyen messze laksz! Most néztem meg, tőlem 367 km

-
creation
senior tag
Teljesen bele illik a hangulatba. Még az aljára egy régi AMD logó, Cyrix, Intel, VIA és társai, esetleg Matrox, Riva, Trident, régi NV logó, régi ATI logó megfűszerezve egy VESA hangkártyával... ... Esetleg egy 8080-as CPU
Bár lehet akkor már zsúfolt lenne... -
creation
senior tag
Valóban.
Aki érteni akarja, az érteni fogja akkor is ha nem elemezgeti. Csak mondjuk ha iskolai csoportokat is várnál, akkor egy tanári körnek beadni ezt, mint szórólapot, nem lesz túl jó ómen...
Szóval értesz

Amúgy, mint írtam is, a szegedi kiállítás példáján ez a magángyűjtemény és kezdeményezés egyedülálló és példa értékű!

-
creation
senior tag
Első mondatban hiba...
"Kíváncsi vagy az elmúlt 30 év informatikai feljődésre?" Talán "fejlődésére" jobb lenne...
Bár ha a második mondatot olvasom, akkor azt meg inkább összefűzném az elsővel és akkor:
"Ha kíváncsi vagy az elmúlt 30 év informatikai fejlődésére, akkor itt a helyed!"
A címben magázol, a szövegben tegezel. Döntsd el melyikkel komponálsz

Ráadásul "Önöket", majd aztán Te... Szóval faragni van még mit rajta, de a kezdeményezés a szegedi után teljesen jó! Respect Bacsis.

-
bacsis
Közösségépítő

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hozom a kajádat 

Azt hiszem ideje beszereznie egy kisbuszt, vagy utánfutót