- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabos
tag
Sziasztok!
Akkut keresek a w910-es telóhoz, ha megoldható hazai beszerzéssel. Használt jó működő is érdekelne. Előre is köszönöm. -
szabos
tag
Ha valakinek volt a kezében lenovo P780 vagy Huawei G700 mennyivel tűnik nagyobbak a W910-nél? Nehézkesebb azoknak a kezelése a nagyobb méret miatt?
-
szabos
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel egy 1 hónapos készülék, kérem keressen priviben. ( Nekem kicsit nagy...)
Üdv
szabos -
szabos
tag
válasz
Surgeont #1174 üzenetére
Szia.
Ilyen navigációs gondom nekem is van egy adott programmal, indulás után megáll a navigáció, azt írja gps nincs bekapcsolva de közben 3-11 holdat lát, majd egyszer csak jó lesz. Ki kell próbálni van-e köze a hibajelenségnek a bekapcsolt adatkapcsolathoz és ahhoz, hogy egy másik feltelepített program, a GPS status magától elindult a navi programmal együtt. Ezt most letöröltem...próbálgatom.
Üdv
szabos -
szabos
tag
Sziaztok!
Telefonálás közben mintha kicsit "zizegne" a hangszóró 3/4-es hangerő felett, más tapasztalt ilyet?
Üdv
szabos -
szabos
tag
Egy hete használom a telefont (illetve a gyermekemnek is odaadtam nyúzni ).
A játékokra nincs panasz, de én 3x tapasztaltam teljes lefagyást ( webböngésző, kamera app ) csupa alap program. Többször tapasztaltam, hogy a képernyő érintője mintha nem működne bekapcsolás után vagy ha valami progi leállítása után visszakapom a home képernyőt. Nem lehet a képernyőket lapozni, de a felső redőnyt le lehet húzni és vissza, de "alatta" érzéketlen maradt a kijelző. A Home "gomb" megnyomása után tökéletesen működik. Ma csak úgy fényképezéskor újraindult a telefon - előzmény annyi volt, hogy nem volt hangja az "exponáló" gombnak. A teló tele van telepítve minden vacakkal de majd este kap egy gyári adatok visszaállítását és majd meglátjuk.Szép estét!
-
szabos
tag
Sziasztok!
Eladó szilikon tokja van esetleg valakinek?
Üdv:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy kifejezetten jó készüléket kaphatunk a pénzünkért: erős hardver, jó kijelző, részben víz- és porálló.
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest