- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabos
tag
válasz
Surgeont #1174 üzenetére
Szia.
Ilyen navigációs gondom nekem is van egy adott programmal, indulás után megáll a navigáció, azt írja gps nincs bekapcsolva de közben 3-11 holdat lát, majd egyszer csak jó lesz. Ki kell próbálni van-e köze a hibajelenségnek a bekapcsolt adatkapcsolathoz és ahhoz, hogy egy másik feltelepített program, a GPS status magától elindult a navi programmal együtt. Ezt most letöröltem...próbálgatom.
Üdv
szabos -
llll
senior tag
válasz
Surgeont #1176 üzenetére
Hát ha talál műholdakat, akkor nagy baj sztem nincs. Ha másik gps progit még nem próáltál, akkor azt is mindenképpen meg kellene ejteni, hogy kiderüljön mivel van a gond (telóval, vagy a hárombetűs nem is létezővel). ELVILEG ha létezne, esetleg megpróbálhatnád direkt az igo-ból bekapcsolni a gps-t (tehát nem a telefon menüjénől), vagy esetleg újratelepíteni, vagy más forrásából beszerezni. És persze a telódhoz illő felbontásút. (Ha most 1 ideig nem leszek, akkor jegelve lettem warezért. De lehet túlléphetnénk már az ilyen álszent dolgokon
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Asus Rog Strix G16
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest