- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
laci_csk #310 üzenetére
Azt én se értem, sőt volt aki rám is szólt amikor mutattam neki valamit a telefonon hogy vegyem már le a fényerőt, mert olyan erős volt. Mondom ennyit a rossz fényerőről
Ami nekem nem tetszik ezen a fronton az a gyári fehéregyensúly érték. Érthetetlenül hűvösre lett kalibrálva, egy Galaxy S10 után kifejezetten rossz volt nézni sokszor a kijelzőt, szerencse hogy elég jól lehet magadnak beállítani amit akarsz, és például a Costum D55 beállítás fényévekre jobb mint ami volt előtte
-
válasz
laci_csk #310 üzenetére
Erre vagyok kivancsi en is
csak furcsaltam , miert ilyen keves. Hasonlo kategoriaban erosebbek ezek az amoled panelek ezen a fronton. Az pedig nyaron nem hatrany ha magasabb ez az ertek remelem ebben egyetertunk . Az en jelenlegi telom 625 tud es hat nyaron ha olyan a helyzet nem sokat latok a kijelzobol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest