Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
lehet. engem nem annyira izgat fel. kicsit mosolygok rajta h vindoz alatt heggesztettek c# es dotnet 2. ugyanakkor aggaszt is h eddig ugy gondoltam ezeket linux alatt lehet gyorsan es konnyen megirkalni, most mar ezexerint nativan win ala is. ha elterjed valahogy a forrasa, akkor aztan vegkepp.
egyebkent a wigwam csinalt vmi hasonlot onmegtamadas cimen, de ott voltak rogton mindenfele segitsegek is.
tovabbra is az aggaszt h sztem elsosorban a rosszfiuk fogjak hasznalni. aki mindenfele oldalgeneratorral csinalja a honlapjat, annak legtobbszor eszebe sem jut h leellenorizze ilyen szempontbol az oldalt. vagy feleslegesnek tartja, mert nincsen rajta halalos info. akkor meg maris lehet elhelyezni rajta ezt-azt. az ingyenes tarhelyeken pl, ahol a szolgaltato meg mindenfele scritp-futtatast is lehetove tesz h szines-szagos oldalakat lehessen csinalni.
mindegy, nem vagyok kozvetlenul erintve. -
törölt tag
nekem megy
de nem tetszik az otlet sem. egyszeruen ha valaki nem foglalkozik ezzel idoben, akkor masok mar hasznalhatjak is az oldalat akarmire. fura. es kulonben is: ha rajossz h vannak biztonsagi resek az oldaladon, eleg sok melo lehet kijavitgatni oket. mar ha magadnak csinalod.
megintcsak a scriptkiddie-knek jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi