- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Mondok pár példát:
1. Nem kell attól tartanom, hogy tönkremegy a gyári lemez és nem tudok tovább játszani (igen, jártam már így).
2. Nem kell pakolgatnom és cipelnem a dobozokat költözéskor.
3. Bárhol játszhatok, ahol van net - nem kell lemezeket keresgélnem vagy no CD crackekkel bajlódnom.
(mondjuk az vicces, ha nincs bankkártyád, mert akkor nem is dolgozol, de még csak egyetemre/főiskolára sem jársz, ugyanis már azok is bankszámlára utalják az ösztöndíjat)
#315: ennek akkora az esélye, mint hogy holnapra eltűnik az Intel, és kb. annyi értelme is lenne
szerk: tönkreteszi a PC-s játékipart?Mondj még ilyeneket, elég szar hétvégém van, de te mulattatsz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én mondtam, Én is boltban veszem meg inkább a játékokat, de van amihez steam kell, mert anélkül nem tudod használni, ilyen a CS, HL2, ehhez kapcsolódoan az Orange box, és a többi...Steam nélkül nem megy.. Tehát feltételezem, hogy ilyen játékokkal nem játszol...
Plusz, megteheted azt is, hogyha megvetted lemezen a játékot, nem szeretnél 123131 ikont, akkor steam-en beaktiválod az adott játékhoz a kulcsod, és ott lesz a játék, egyszerűen.. Tudom, lehet 1 mappába pakolni az ikonokat, Nekem is így van, de steam-en belül ez sokkal egyszerűbb, szerintem...Hasonlóképp mint pl. EA-nál az Origin...
Fizetési adatom nem volt megadva, de attól még bosszantó, hogy a mail-címemet megszerezhették..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest