- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a matricát, hogyan lehet leszedni úgy hőlégfúvóval(és visszarakni ahol volt) sérülés nélkül !
Ha profi 'süti', akkor a matricák területe abszolut nincs melegitve -> nem kell leszedni, visszarakni.
Az a konkrét nagy helyzet, hogy nincs semmi mód arra, hogy egy (minimális igényességgel) 'sütött' kártyáról megállapitsd, hogy mi történt vele.
Pár hete kaptam néhány 'dög' NV videobigyulát, kiváncsiságból pár perces melóval 'megjavitottam' őket, mesmeg nem tudom, mi a franc legyen velük.
- buheráltan a kezemből ki nem adom
- szétverni sajnálom
- megrögzött ATI használó vagyok... -
h.adam.92
őstag
Nem hiszem, hogy meg tudod állapítani...
A matricát hőlégfúvóval le lehet szedni gond nélkül(elvileg). Az matrica alatti ragasztót pedig nitro hígítóval is le lehet takarítani.
Minden esetre szerintem, ha valaki ésszel csinálja, akkor működhet a dolog, bár nem minden esetben.A legszembetűnőbb szerintem a csavarok állapota lehet. Eddig egy darab VGA-t sem tudtam szétszedni anélkül, hogy a csavarokon ne látszott volna meg. Ha pedig festett csavarok vannak, az még jobb is...
(#78) Dr. Romano: Egyszerre 4 db?! El is mehetsz péknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest