Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a matricát, hogyan lehet leszedni úgy hőlégfúvóval(és visszarakni ahol volt) sérülés nélkül !
Ha profi 'süti', akkor a matricák területe abszolut nincs melegitve -> nem kell leszedni, visszarakni.
Az a konkrét nagy helyzet, hogy nincs semmi mód arra, hogy egy (minimális igényességgel) 'sütött' kártyáról megállapitsd, hogy mi történt vele.
Pár hete kaptam néhány 'dög' NV videobigyulát, kiváncsiságból pár perces melóval 'megjavitottam' őket, mesmeg nem tudom, mi a franc legyen velük.
- buheráltan a kezemből ki nem adom
- szétverni sajnálom
- megrögzött ATI használó vagyok... -
h.adam.92
őstag
Nem hiszem, hogy meg tudod állapítani...
A matricát hőlégfúvóval le lehet szedni gond nélkül(elvileg). Az matrica alatti ragasztót pedig nitro hígítóval is le lehet takarítani.
Minden esetre szerintem, ha valaki ésszel csinálja, akkor működhet a dolog, bár nem minden esetben.A legszembetűnőbb szerintem a csavarok állapota lehet. Eddig egy darab VGA-t sem tudtam szétszedni anélkül, hogy a csavarokon ne látszott volna meg. Ha pedig festett csavarok vannak, az még jobb is...
(#78) Dr. Romano: Egyszerre 4 db?! El is mehetsz péknek

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest