- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
veector
senior tag
Most látom PH!-s cikk is van róla.
Érdemes elolvasni az utolsó bejegyzést: "[...] jövőben persze bármi lehet, és az Unlimited Detail nem is a jelennek szól, így érdemes odafigyelni a technológiára [...]" -
veector
senior tag
válasz
Dr. Romano #16 üzenetére
Kicsit túloznak a számokkal.
Mellesleg yt kommentekben is ott van egypár számolgatás, meg Markus Persson is írta hogy nagyok azok a számok. David Braben is írta hogy ez így bullshit.Persze megoldható lenne szerintem egy pár évtized múlva...
Szóval csak olyan szinten bullshit hogy a közeljövőben semmi ilyesmi nem lesz.
-
veector
senior tag
válasz
freshtests #13 üzenetére
Rosszul érted. Az egész bullshit.
-
eziskamu
addikt
válasz
freshtests #13 üzenetére
Nem eszik olyan forrón. Lehet még nvidiás telód, TV-d és tableted. Az ARM-os Windows 8 még sok mindent megváltoztathat.
A másik hogy ha a háramszögek méretét elevi kicsire vesszük már majdnem ott vagyunk mint ezek az atomok. Lehet nem is az "atom" benne a nagy poén, hanem az hogy valami trükköt kitaláltak, hogy ne halljanak le tőle a gépek, ha ilyen kis bizbaszokból kell kirakni a tárgyakat, nem pedig nagyobb háromszögekből felépülő rácsozatra húznak textúrát.
Amúgy eleve elmentünk a gpu-kkal az általános számítások felé. Lehet később elsorvasztanak minden még nem univerzális egységet (textúrázó), és teljesen szoftveres lesz (mármint a GPU-n fut programként, nem pedig külön hardverelemként létezik), és akkor szinte már csak a nyers teljesítmény lesz a döntő és az eljárás szoftveres megvalósítása, és akkor olyan módszerrel lesz a grafika számolva, amihez van mondjuk driver támogatás.
-
freshtests
csendes tag
Ha jól értem akkor itt a jövőben elég lesz egy fajta vid kártya.
Az nvidia szép lasan csődbemegy az AMD meg nagyot röhög az Nvidia pofájába.
Eléglesz egy fajta konzol meg stb stb...
Ha jól értem a jövő király lesz -
veector
senior tag
Ez fasság.
caizz: +1
-
myteve
tag
Érdekes megoldás, de ezzel a rendszerrel nem tart sokkal tovább minden modellt elkészíteni? Bár mondja az emberünk, hogy be tudnak szkennelni dolgokat, azért kíváncsi lennék, hogy mondjuk egy autó belterét hogy szkennelnék be...
-
gyanítom, hogy az ausztrálok sem gyártottak maguknak ehhez VGA-t és nem írtakj neki külön op.rendszert (főleg, hogy ugye 1 év alatt hozták mindezt össze), így valószínűleg a jelen technikával oldották meg.
mondhatni szakmabeliként szívesen belekötnék hogy átverés, de előtte utána nézek ennek, mert nagyon érdekesnek tűnik...
-
h.adam.92
őstag
-
Z86
őstag
Zsír. A VGA gyártók biztosan nem örülnének ha elterjedne
-
sz4blya
tag
A poligonos megjelenítés elterjedése előtt is készítettek ilyen technológiával játékokat, igaz, nem pixel méretben (számítási kapacitás hiánya miatt).
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a jelenlegi technológiák és célhardverek mit tudnak kezdeni ezzel. Például nem biztos, hogy megéri, hogyha új hardvereket kell hozzá gyártani, új API-kat írni, a fejlesztőstúdiókat meggyőzni, hogy ezt használják, stb.stb.
Mindenesetre impresszív. -
h.adam.92
őstag
válasz
czundermák #2 üzenetére
sztem nem is mondtál sokat. én bőven kivárnám
(#1) Nordic: ne is mond
-
czundermák
aktív tag
Kíváncsi vagyok gyakorlatban, játékok alatt mikor lesz elérhető. Saccra úgy 4-5 év.
-
Nordic
Közösségépítő
Tátva maradt a szám
... Nem semmi, amit összehoztak, igaz csak egy kis részét értettem, de ez már most brutális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest