- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Az a legnagyobb probléma, hogy birkák vagyunk.
Tudom, ez így csúnya és erős, de ez van.
Gyakorlatilag azt lehet megtenni az emberekkel amit hagynak, és ha hagyják/hagyjuk, akkor Ők ugyan miért is ne tennék?
Mindenki morog, meg keménykedik, de marhára nem tesz semmit..sokszor azt sem amit esetleg tehetne.
Ugyanez van munkahely szintjén, de mint népet tekintve méginkább.
Az szép és jó, hogy most már utcára vonulgatnak a népek, de könyörgöm, ezt már rég még kellett volna tenni, mivel annyiszor lettünk nyilvánosan hátulról megb...abajgatva, hogy annyit még a gayradar.com sem látott.
Nem mennék bele mindenbe, de elég csak azt nézni, hogy majd' fél hónapot minden egyes dolgozó ingyen melózik.
De a helyzet az, hogy a fejeket kellene kicserélni, amihez több generációnak kellene úgy hozzáállni a közös dolgokhoz ahogy most nem teszi.
Aki meg az elmúlt 10-20 évben jelen volt bármilyen szerepben a politikai elitben, többet az életben nem engedném az efféle tevékenységek közelébe sem.bambano:
Egy probléma van ezzel a hozzászólással, hogy teljesen félreértetted.
Én arra reflektáltam, amit a kolléga írt, miszerint mi akadályozza meg az ember gyerekét hogy hétköznap vásároljon.
Én meg leírtam nagyon dióhéjban az én munkarendem.
Félreértés ne essék, én is dolgozom hétvégén, karácsonykor, Szilveszterkor, az év bármely napján, de itt még jön az, hogy ennyiből nekem sem szabadna, meg az ápolónak, orvosnak, tűzoltónak és még sorolhatnám.
Az egész dolog úgy ahogy van egy hatalmas baromság, aminek még a magyarázata is sántít...nem beszélve az egyértelműén romboló hatásáról a gazdaságra.
A legnagyobb probléma, hogy itt nem érdekek és eszmék alapján megy a kormányzás a realitás talajától mérföldekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- Xbox Seris X eladó ( GARANCIÁS )
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest