Új hozzászólás Aktív témák

• h3lios

addikt

válasz Petyyyyy #1 üzenetére

Alapvetően nem volt gond a koncentrációval, mert mit kellett táblát stb.-t észre vettem és ennek megfelelően cselekedtem. Az viszont igaz, hogy ráfeszültem nagyon és minden neccesebb helyzet még parásabb volt. :D

Nyilván amikor már sejtettem, hogy rossz lesz a vége sem engedtem el magam. Akkor is ugyan úgy figyeltem nem indulatból vezettem. Az az autó amiről írtam eleve szar helyen állt, Mert kerékpár sávon parkolt, ami már magában szabálytalan.

A vicces az amit te is mondtál meg szokott lenni. Amikor az utánam / előttem lévő ember vezetett a gyakorlások alkalmával figyeltem ő mit hogy csinál és ebből is tanultam útközben. Sőt, amikor kollegám hazahoz nála is észre veszem, hogy nagy rutinnal rendelkezőknél mi az ami más, mint 1 vizsga alkalmával. :)

És a haladási sebességgel sem tudok vitatkozni, tényleg inkább lassítani kell, adott esetben megállni. Abból még sosem volt baleset, hogy valaki elengedte a másikat. Hozzáteszem, hogy eddig mind a 3 alkalommal reggel 7:40-kor volt a vizsga csúcsforgalomban. Mindenki ilyenkor igyekszik a munkába. A szerencsém az volt, hogy ezúttal az elején kicsit félreesőbb helyeken kezdtem, ahol nem voltak sokan.

(#2) SymbianOS
    Anyagilag nekem a B-s jogsi 250 körül van így a két bukással és + órákkal együtt.

(#3) shteer
    Ez lesz a nehéz része, mert nincs a családban autó. Viszont gondolkoztam azon, hogy vegyek-e. A pénz már megvan rá. De ahhoz, hogy kényelmesen kijöjjek belőle még egy fél évet gyűjtenem kell, hogy esetleges átírási és csere alkatrész költségekre is tudjak gondolni.
    Garázs nem igazán van hozzá, mert panelban lakunk. Mellettünk van 1 garázssor (egyszerű bádog cucc), majd megérdeklődöm mennyi a bérleti díj. Arra is gondolom kell, hogy nem használnám nagy távon a járgányt. Igazából melóba 5km meg vissza 5km amikor dolgozok. Nyilván ha megvan az autó akkor erre-arra el tudok majd járni. Ha más nem azért, hogy gyűljenek a kilóméterek.

Először 3-as Suzuki Swift-ben gondolkoztam 1.3-as kivitelben. De olvastam a Totalcar -t és ott azt írják, hogy a váltó kuka 50 ezrenként, ami nem nagy buli kezdőként.

Autóban ilyesmiben gondolkozom: [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés