Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnnyxy27
aktív tag
Anno volt Asrock 870 extreme 3-om, amiben ki tudtam unlockolni egy 2 magos procit 4 magosra, még tuningot is elbírta hibátlanul, utána azt cseréltem egy 970 extreme 3-ra, amibe egy X4 965 ketyegett szénné húzva, használtam kb. egy évig, semmi hibáját nem találtam! Szóval amikor Asrockom volt, elégedett voltam.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz
üzenetére
Lehet, hogy régen alsó kategóriás volt az Asrock, de egy pár éve simán az élmezőnybe hozta magát megbízható erős lapjaival, azt nem tudom, még mindig az Asus alatt van az Asrock? Régen az a szóbeszéd járta, hogy ami nem felel meg az Asus minőségtesztjein, azokat adják el Asrock néven...
-
Johnnyxy27
aktív tag
Azt hittem, ez az alaplapmárka már nem létezik, mint az Epox...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen gamer szék Citadel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
? És nem lehetetlen, hogy a szóbeszéd igaz, mivel az elején az Asrock az OEM piacra volt szánva!