Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
enormous
csendes tag
Van valami fejlemény a projekt vagy annak beltartalma ügyében?
/enormous/
-
solaris17
aktív tag
Na ez menő lett, stílusos darab !
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
balint18
csendes tag
Azt hiszem erre mondják azt, hogy: "IDE VELE!"
-
Altair77
tag
Grat!Nagyon szép és igényes munka.
''Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától''. /Dr. Johnson/
-
ssj81
aktív tag
Szép lett nagyon!
https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
tag
Szép munka!!! Gratula!!!
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm!
Nemrégiben a Monster Energy Gaming csapat is kreált egy külön mappát a projektemnek a fb oldalukon.
Ne feledjétek, most hétvégén Veletech - modding részleggel fűszerezve.
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
bajaki
őstag
A CM facebook oldalán is ott van. Gratula még egyszer, nagyon ütős lett!
-
teratti
senior tag
Nagyon szép, igényes munka grat! Irigylem a türelmed....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
gekkoXT
senior tag
Felkerült a mod a Sapphire hivatalos facebook oldalára!
Link -
zapok
aktív tag
válasz Moddingboy #75 üzenetére
Na igen, legalább egy olyanra...
[ Szerkesztve ]
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
Moddingboy
Modder
válasz lukaszokni #102 üzenetére
Küldök PÜ-t
-
lukaszokni
aktív tag
válasz Moddingboy #101 üzenetére
Köszönöm!
És szerinted ezt én otthon (műhelyben) is meg tudnám csinálni, vagy mindenképpen el kell vinni szakemberhez? Kicsit hülye a kérdés, de csak azért, mert nem ismerem az eljárást, ahogy ez történik. Gondolom lakkozás előtt közvetlenül keverik össze a két komponenst, azok kémiailag reakcióba lépnek egymással, ezután mehet a felvitel. Így néz ki a dolog?mAtx4ever!
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm szépen!
gyuribácsi88 - Az bizony nagyon jól jönne bele Mindenesetre jelenleg egy 2550K-t szemeltem ki, amit remélem sikerül minél előbb beszereznem.
Ramses07 - Az egérről jut eszembe; ha minden igaz, akkor azok is megtekinthetőek lesznek a Veletechen
lukaszokni - Magához a lakkozáshoz 2:1 (lakk:edző) arányú autófényező lakk lett használva és a házra elegendő mennyiség ~2.000Ft-ba került.
A mágnessel kapcsolatban pedig azt tudom mondani, hogy az ilyen mágnesszalagok mint amiket a hűtőmágnesnél is alkalmaznak nem rendelkeznek akkora erővel, hogy befolyásolják a gép működését.newbie81 hozzászólásával kapcsolatban látom elég jól ki lett tárgyalva a dolog
Esetleg még annyit fűznék még hozzá (newbie81-nek célozva), hogy mások ízlésvilágát ill. ki mibe öl energiát/pénzt, véleményem szerint fölösleges firtatni.
Nem muszáj megérteni a másikat... elég ha elfogadjuk azt, hogy mindenki más és más. Nincs is értelme ebbe jobban belemenni, mert ennyi a lényeg.
Értelmetlennek márpedig azért se tartom azt amit csinálok, mert a kész projektem eredményeképpen rengeteg pozitív visszajelzést kapok ,ami már önmagában egy nagyon jó érzés és mondhatni ez az egyik olyan dolog ami miatt érdemes ezzel a hobbival foglalkozni.http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
VeilSide1992
csendes tag
atya világ ez brutálisan jó lett grat
-
-
lukaszokni
aktív tag
Nagyon szép lett a munka, grat!
Meg tudod nekem mondani, h a lakkozás mennyibe került?
Illetve gondolkodom én is hűtőmágnes felhasználásán, viszont nem tudom, h befolyásolja-e a gép működését bármi módon, ha mondjuk nagyobb felületet alkalmaznék. Ugyanis van nekem egy fél négyzetméteres darabom (amiket a taxikra is raknak) és azt vagdosnám darabokra. azt tudja valaki, h melyek azok az áramköri elemek, amik mellé nem érdemes rakni?mAtx4ever!
-
Findzs
addikt
igaz, hogy az elkészült mű nekem nem tetszik de azt el kell ismerni, hogy kiváló munka
a siliencio ház annyira átalakult, hogy már nem is hasonlít saját magára
lehetett volna alkalmazni akár egy hasonló codegen házat is[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
trufa12
addikt
Nem gondoltam ezt művészetnek , mert ez modding, de hogy így már megemlítteted ezeket a rohadt kreatív festményeket is ... miért is ne lehetne ez is MŰVÉSZET, hisz kicseszett nagyot alkotott , én ezt 2 év alatt se tudnám meg csinálni, 1 hülye vagyok az ilyenhez nem látok többet belőle mint ami, 2 nincsenek eszközeim sem ismerőseim akiknek lennének,
szóval szerintem ez is SIMÁN lehet művészet , és már kb ötödjére mondom emelem kalapom . .)
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Ramses07
Modder
Szép. Én is tudnék neked mutatni hasonló videót magamról te nem teszem.. Rengeteg hobby-m van nekem is, de itt nem erről van szó, hanem az alkotásról, de azt te sosem fogod megérteni már látom... Itt én le is zárnám a témát, mert értem, hogy te csak a véleményed mondtad el és szólás szabadság van, meg ilyenek..De ez itt nem az a topik! Ha nem érdekel EZ a fajta (nevezzük így a te szavaiddal) munka, akkor ne ide irogass megkérlek... Megértésed köszönöm!
A videóhoz legaláb jó zenét választottál(#94) gyuribácsi88: Teljesen egyet értek ismét
[ Szerkesztve ]
Life is short, ride hard!
-
addikt
Jól van, egyértelmű hogy unatkoztál és azért kommentáltál ide, mert különben minek? ha nem érdekel a modding?
Ezt a munkát csak elismerni lehet, kritizálni nem.
Rengeteg olyan igénytelen munka van amit lehet fikázni, de ez nem tartozik bele.Ráadásul inkább ez legyen bárkinek is a hobbija, mint hogy a kocsmába könyököljön minden hétvégén.
Az autókra azért tesznek spoilert mert neki az tetszik, a másik azért tetováltat mert neki az tetszik, és így tovább.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
djdaniel
senior tag
Mint a Gymkhana Mod 1-nél a jobb oldalra, tehettél volna monster logo-t.
amúgy up! szép lett -
-
Paci.
tag
Na előtört belőlem a zöldszemű szörny (irigység a neve). Elsősorban a türelmed kapcsán. A munkád pedig szépen megosztja a közönséget ez pedig csak a profi művekre jellemző legyen az film, zene, festmény, akármi. Nekem személy szerint nem kifejezetten tetszik de megfelelő környezetbe illesztve pompásan mutatna. Talán még annyit tennék hozzá, hogy én a helyedben biztos kicseréltem volna a lábakat egy kisebb játékautó kerekeire
newbie81! Hidd el, alkotni hatalmas öröm. Ki merem jelenteni, legalább olyan függőséget tud okozni mint bármi más tiltott dolog.
[ Szerkesztve ]
Vétkezz csak, gyónni ráérsz...
-
newbie81
csendes tag
lekiszegényezhetsz, de nem feltétlen kell egyet értenünk abban, hogy mi a művészet meg mi nem. Ha jól emlékszem én se írtam semmi jelzőt senkire akik ilyesmivel foglalkoznak, mindössze a saját véleményem fogalmaztam meg.
de sebaj, mint tudjuk: Le style, c'est l'homme.
"az valójában nem is él" Hát tényleg nem nevezném az életem életnek....
"newbie81 kollégának szeretném ha piros pontot adnátok mert időben a megbeszélt helyszínen volt, korrekt, barátságos, valamint pontosan azt kaptam amit hirdetett, szuper áron"....ez kéne, hogy a normális legyen mindenkinél, nem? :)
-
addikt
-
Ramses07
Modder
Teljesen egyet értek veled!!
Ez neked szól newbie81
Aki pedig nem becsüli a művészetet és feleslegesnek tartja, az valójában nem is él... hiszen valami alkotása (például) okoz az embernek sok örömet ebben a szánalmas földhöz ragadt világban...
Még annyit, hogy az autó tuning nem a gagyi szárnyak és spoilerek felrakásával kezdődik. Annak semmi köze hozzá én már csak tudom...
De hát boldogok a lelki szegények[ Szerkesztve ]
-
Jaja, de nem csak ez az irányzata van az autók átépítésének. Különben ha pl. nem ezt a modot néed, hanem olyasmiket, amikor pl. az ember a lakásához igazítja a házat, azzal mi ban van?
Ennyi erővel amúgy művészekre sincs szükség, hiszen semmi gyakorlati haszna nincs annak, amit alkotnak - kivéve, ha létezik másfajta hasznos is a világon. (Létezik.)
Mutogatni való hater díszpinty
-
newbie81
csendes tag
Meglehet, de ugyanilyen értelmetlenül tudok nézni, amikor egy utcai autóra szárnyakat meg spoilereket tesznek, mert nagyjából annyi hatása van mint halottnak a beöntés.....
"newbie81 kollégának szeretném ha piros pontot adnátok mert időben a megbeszélt helyszínen volt, korrekt, barátságos, valamint pontosan azt kaptam amit hirdetett, szuper áron"....ez kéne, hogy a normális legyen mindenkinél, nem? :)
-
-
Gaba
senior tag
Respect a bemutatóért! Igazán minőségi munka!
[ Szerkesztve ]
Telszám : Húsz-401-negyven4-hetven7
-
simonzé
addikt
Nem semmi munka, gratulálok hozzá. Az én ízlésem szerint kicsit túl sok, de valóban megfogtad a Ken Block stílust...
I don't fit in. I fit out.
-
newbie81
csendes tag
Alapvetően tiszteletem. Merthogy tisztelem embertársaim "elmebajait", van nekem is bőven. De az ilyet sose értettem, mondjuk nekem a pc elsősorban munkaeszköz. Tényleg sok munka lehet benne, de nem tudom értékelni. Szépnek nem szép (randa, de ez szubjektív), de még ha az lenne akkor se tudnék mit kezdeni a jelenséggel. Számítógépház farigcsálás-pingálás? Ez művészet lenne? Vagy valaki be sem kapcsolja csak nézegeti? Mondjuk amióta láttam a Szépművészetiben egy állítólag rohadt drága festményt, melynek címe pontosan lefedi a tartalmát ("fehér vásznon fekete pontok egymástól 15 centire" KOMOLYAN!), azóta nem lepődök meg semmin.
-
zsinor008
tag
Gratulálok nagyon gyönyörű lett remélem lesz még sok hasonló munkád .
-
Ramses07
Modder
Ez valami csodaszép lett, akár a kis testvére!! Sőt ez jobban tetszik és tökéletesen passzol az egérhez!
-
addikt
Ez valami brutál gyönyörű lett, tényleg le a kalappal
Már csak egy jó kis i7 kell bele az i3 helyett és kész is van
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
törölt tag
Minden elismerésem, nagyon ütős lett ez a szín összeállítás, gratulálok!
-
Mokó
aktív tag
Nagyon szép munka,le a kalappal!
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm Mindenkinek!
Grisa - Mint már egy előző hozzászólásomban is említettem, talán az előlap okozta a legnagyobb fejfájást. Tervrajzon több verzió létezett. Köztük olyan is amit Te említesz, de mások véleményét is kikérve soknak találtuk és lényegében emiatt döntöttem ennél a verziónál.
zapok - Pl. egy ilyenre gondolsz?
-
kbence97
csendes tag
Szemet gyönyörködtető lett a végeredmény, óriási gratuláció a kitartó munkához!!
-
func93
senior tag
Na ez nem semmi.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Engineer086
Modder
Az előttem szólók már mindent elmondtak! Ez a fajta festés nekem picit sok, kiállítási dolgokon remekül mutat, viszont otthonra nem kéne, Ettől függetlenül gratulálok a végeredményhez, szép, percíz, átgondolt munka, amire igazán büszke lehetsz
[ Szerkesztve ]
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
adam002
tag
Szép kis gépház lett
adam002 felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
rw-ultra
tag
válasz Moddingboy #63 üzenetére
Ha megcsinálod, kéretik a nevemet rájapingálni
*http://www.youtube.com/watch?v=ZTu0yvlI8MA*http://jelvenyem.hu/gar/index.html*
-
zapok
aktív tag
Szép, kitartó munka!
Csak erősen szín (zöld) hiányos az autóhoz képest! Persze ahhoz nVidia is kellett volna!
[ Szerkesztve ]
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
waithEard
őstag
Ez már tényleg döfi! Nagyon profi munka, le a virtuális kalappal!
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
roberto02
tag
Énis egyetértek a fentebb hozzászólókkal,ez valami brutál ronda( legalábbis nekem persze ) de a munka és precizitás előtt masszív kalapemelés
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
Grisa
csendes tag
Ez már művészet. Gratulálok.
Oldallap nélkül is nagyon jól néz ki. Sőt...Valahogy az előlap lóg csak ki a sorból. Valahogy jó lett volna ha folytatódik a festés ott is, így túl nagy a kontraszt.
-
merkucyo
aktív tag
Na ez már valami !
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
őstag
válasz Moddingboy #63 üzenetére
Várom
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm az újabb hozzászólásokat!
Louies - Ezt örömmel olvasom
Cingáriusz - Küldök egy PÜ-t.
vegytek - Egyenlőre nem készült olyan sok projektem, hogy ne tudnám hova rakni így lényegében családban maradtak. Ha valami alkatrész végül eladósorra kerül, akkor annak egy részéből a szerszámpalettámat próbálom fejlesztgetni.
rudi - "Belülről viszont valami hiányzik, túl steril." - Igazából pont ez volt a cél, de a korábban is említett VGA takarólemez megvalósításra fog kerülni és remélem, hogy megadja majd azt a kis pluszt amit hiányoltok.
rw-ultra - Nem rossz az ötlet. Van is fekete fóliám amivel lehet, hogy be is húzom.
-
rw-ultra
tag
Nem az én világom ez a stílus, de maxirespect
Nekem egy pici dolog bántja a szemem: a videókari hátsó lemezeit nem lehetne feketére pingálni? Szvsz nem illik oda jelen formájában. De sztem ez csak engem zavar*http://www.youtube.com/watch?v=ZTu0yvlI8MA*http://jelvenyem.hu/gar/index.html*
-
őstag
Nagyon szép munka
Van egy Silvertone TJ06-os házikóm [link]. Kicsit már lelakott de szerintem jó modding alap lenne.
Nincs kedved feljavítani egy kicsit?
-
capulet75
addikt
Elképesztően igényes a munka része,( ) de a koncepció nagyon tré.
Ráadásul a Gymkhana szó önmagában is idétlen. Ennyi befektetett energiával lehetett volna valami nagyon jót is alkotni. Persze ez szubjektív.Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
zimi1991
aktív tag
Szép munka!
A stílus nekem nem jön be de a precíz igényes munka meghozta az eredményt
Grat hozzá bárcsak nekem is ennyi türelmem lenne hozzáA privátokra illik válaszolni!
-
NoMagix
addikt
Nagyon gratulálok ehhez a munkádhoz!
Profi kivitelezés! -
Louies
aktív tag
Kedvet kaptam egy kis barkácsoláshoz.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
rudi
nagyúr
Nagyon szép, tiszta munka, gratulálok! Belülről viszont valami hiányzik, túl steril. Tán az alaplap feliratozását érdemes lenne átfesteni narancssárgára, meg ahogyen előttem írták már, egy VGA takaró (esetleg a VGA hűtésén egy kiemeltebb Sapphire felirat) megadná azt a kis plusszt.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Sanyi.mTs
addikt
csak érdeklődöm egy ilyen moddolt házzal az elkészülés után pár hónappal mit csinálsz?
megtartod őket, eladod, elajándékozod vagy használod? -
Hatvan9
senior tag
Grat!
Maga stílusában profi elkészítés, más stílusban kár hogy nem láttunk. -
Tamás9x
őstag
Nem lett a szívem csücske, mert más a stílusom, de kegyetlen igényes és szép munka Remélem lesz még 1 jó pár munkád
Internetradio: ESP32 2.8" Touch +DAC 10K // ESP32 2.8" Touch + DAC + Encoder 15K
-
plejik
addikt
A stílusa, nem a világom, de nagyon igényes és precíz munka! Szóval csak gratulálni tudok!
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Hgovi
aktív tag
Ez nagyon ott van,le a kalappal!
Üdv Hgovi
-
Prof01
veterán
Gratulálok, gyönyörű lett!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Minőségi munka!
Mutogatni való hater díszpinty
-
gógyi
aktív tag
Mit meg nem adna a lányom egy ilyenért! Precíz munka , gratulálok!
-
ricshard444
veterán
Tisztelet! Gyonyoru munka ismet
Vannak dolgok...
-
Skarlos
csendes tag
Kiváló munka, gratulálok hozzá
Nem régóta követem a projektet így nem vagyok tájékozott, de az biztos, hogyha a Ford/Monster/Ken Block csapatnak megmutatnád, a pofájuk leszakadna tőle -
Moddingboy
Modder
ledgeri - Kérdésedre a választ lényegében már meg is írták előttem. Maga a betűtípus pedig a videóból "kilopott" képekből lett megszerkesztve.
hpeter10 - Igazából csak a vízhűtések kivezető nyílásait akartam eltakarni és ezt az autón is megtalálható HPI-s logót választottam e célra.
izriot - Azt a vonalzót még tavaly előtt kaptam, amikor az előző projektem lett a bit-tech szeptemberi hónap modja. Az Mnpctech-nél lehet ilyet vásárolni.
-
marinea2
addikt
Ez igen!
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
izriot
tag
Azt a jó kis vonalzódat elárulod honnan szerezted?
-
subset
senior tag
Gratula, nagyon szép munka, köszönjük.
Használj Te is szabad szoftvert !
-
Klemice
senior tag
Ha az előzőre azt mondtam csúnya, akkor ez ronda, sőt ocsmány.
De a belefektetett munka előtt emelem kalapom! -
Bari
Modder
Gratulálok
Nagyon pöpec lett, bár a kinézete Nekem nem annyira jön be (csak irigykedem )Üdv: Bari
-
enormous
csendes tag
Vizualizálj. Fekete alapon fekete nem látszik. Fehér alapon a narancs jobban látszik, viszont beleolvad, nem kontrasztos. Így olvasható, látszik, nem keverednek összefolyósan a színek.
A végeredmény, ahogy itt többen is írták, tényleg ki tud rugaszkodni az olykor túlnyomóan sufnimegoldásokat alkalmazó, majd a végén eltakaró megoldásoktól, amit itthon elég sokszor látni. Nem bántás, csak itt minden lépés kidolgozott, nem egy zárólépés fedi el az 'amúgy sem látszik' elemeket. A színvonalért gratula, ha folytatod a Gymkhana témát, már mindenképpen jó lenne 'bevizesíteni' a rendszert, viszont ha eltérsz a KenBlock által vázolt vonalaktól, akkor is hasonlóan megfontolt gondolkodást, és cselekvést várunk el, ne legyen egy magasröptű projekt-folyamat megölve egy minősíthetetlen szakbarbárkodással - erre már láthattunk példát.
Így mégegyszer Grat./enormous/
-
Destructo
senior tag
Eszméletlen munka! Ismételt gratuláció!!
-
#Morcosmedve
veterán
Grat, azért előkerült egy RC-s HPI matrica milyen járgány?
© asszongya'hogy
-
ledgeri
nagyúr
Először is:
Másodjára meg: nem értem, hogy az belső, optika tároló oldalán lévő feketéből fehérre menő alapon miért megy sárgából feketébe úgy a szöveg, hogy a _ is sárga még[link]:
Nekem logikailag úgy adná, hogy a ha nem lényeges, hogy kettes, akkor a _ is fekete, vagy ha lényeges, akkor meg a II is sárga..
mindegy...
Csak irigykedem![ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Heidy92
csendes tag
Szép munka! Maximális gratulációm!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Moddingboy #29 üzenetére
Azt nem csodálom. Erről a munkáról lehetne példát venni a sok fantáziátlan műanyag hulladék gyártóinak is. Így kell a silány alapból minőségi kuckót varázsolni!
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Szerintem pedig nagyon igényes munka , ez nem, tetszés nem tetszés kérdése , mert tetszeni úgymond nekem sem tetszik maga a ház ami alapanyag , meg a színvilága,
de maga a munka , az ötletek , a kialakítás szerintem nagyon jó !Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
buzus
aktív tag
Nekem nem tetszik, de biztos nagyon sok munka volt vele.
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm szépen Mindenkinek!
Többen említettétek a zöld színt. Megfordult az én fejemben is, hogy kellene belevinni egy kis zöldet, de attól féltem, hogy túlzás lenne így végül elvetettem és inkább az alkalmazott 3 színre próbáltam koncentrálni.
jones965 - Köszönöm! A Veletechen pedig közelebbről is látható lesz.
HalasKYO - "ne vílágítsá, inkább számoljad amit kell!" Ez tetszett és persze
Keeperv85 - A tervezésnél talán pont az előlap volt az egyik olyan elem aminél elakadtam. Valahogy nem akart jönni az ihlet, aztán végül a képeken is látható megoldást alkalmaztam.
Végül is ha azt nézzük, hogy egy szolid/letisztult házzal akart előállni a CM, akkor véleményem szerint jó munkát végzett.http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
törölt tag
Szerintem is zöld szín még jól állna a háznak. Az ízlés világ az enyém sem, de természetesen ennek ellenére gratulálok! Rettenetesen türelmes ember lehetsz. Én sohasem lennék képes ilyen hosszú és alapos precíz munkát elvégezni. Még egyszer GRAT!
-
HuMarc
veterán
Gyönyörű, ez a legjobb szó rá!
-
HalasKYO
aktív tag
Ámulok és bámulok, Én a teljesen letisztultat jobban szeretem, értsd: kocka, egy max. két szín, ne vílágítsá, inkább számoljad amit kell!
Mindenesetre az összhatás nagyon tetszetős, el tudnám viselni, de sajnálnám élesben használni, mert annyira remekmű , a precizitás, a kidolgozás a felhasznált anyagok és eszközök helyes megválasztása, nem barbár, hanem precíz.
Tipikus mérnök előbb gondolkodik, aztán cselekszik,megfontoltan, nem ugrik neki egy gondolatra az oldallapnak flex-el.
Nagyon sok külföldi "hobby" társadnak is lenne mit tanulni tőled. Már-már beteges maximalizmus.
Remélem még sok munkát láthatok, láthatunk tőled a logout hasábjain.
További sikereket!Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo
-
jones965
Modder
Elismerés a kiváló munkáért, a precizitás messziről látszik.
Szép munka! -
Graphics
Jómunkásember
Nagyon szuper lett, csak a cooler mester tápja bántó, azzal a "verhetetlen" Seventeam belsővel....
-
zuchy
őstag
Szép munka, szuper lett. A VGA tényleg kiállt egy takaró lemezért, remélem azért a Veletech-re az is kész lesz.
PC-STYLE.hu
-
psycroptic
őstag
Minden elismerésem! Profi!
PSNID: Tomy83PS
-
bajaki
őstag
Nagyon profi munka! Baromi szép lett!
-
subaruwrc
félisten
nagy mágus vagy te grat, kíváló darab lett !
-
Ace owner
addikt
Kis inspiráció a következőhöz
Gyönyörű lett, belül tényleg lehetne valami zöldes.Galaxy Fold 4
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm a kommenteket!
Rocko - Köszi! Különben ez is csak azt bizonyítsa, hogy mindenkinek más az ízlése, de ezzel nincs is semmi baj.
beefjeez - Hát igen egy kicsit ... a jövőben szeretném is cserélni egy i5-re.
KINKY_007 - A vga nyákjára már tervben van egy takarólemez, csak a megvalósítás várat kicsit magára.
Ger_man - Igen, ahogy dfdfdf is írta azok zsugorcsövek és hő hatására zsugorodnak. Hőlégfúvóval vagy egy normál öngyújtóval is a kábelre/harisnyára tudod zsugorítani csak azzal kell vigyázni, hogy nehogy túlmelegítsd, mert akkor megolvad.
[ Szerkesztve ]
-
zoknipóc
csendes tag
-
Thorus
aktív tag
A Gymkhana stílus nem az én világom, de minden elismerésem a profi munkáért. Csak így tovább.
Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
Ger_man
senior tag
Nagyon szép kivitelű munka!
Megkérdezhetem mi annak a kütyünek a neve amivel a kábelek "harisnyáját" rögzítetted? Hol találhatok ilyet?
Ger_man
-
KINKY_007
aktív tag
A kék nyákkal nagyon csúnyán kilóg a VGA, és nem értem mit keres a hűtőn az a matrica, sehol máshol nincs olyan minta. Az ilyen dolgok agyoncsapják.
Nekem az első sokkal jobban tetszik...A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
manoarc
senior tag
profi munka
{。^◕‿◕^。}
-
beefjeez
senior tag
Szegény i3 furcsán mutat ebben a konfigban
Gratulálok, fantasztikus lett. -
emiki6
veterán
Volt vele munka bőven!
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Strezi
őstag
Gratula, nagyon profi!
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
fRooStzzZ
senior tag
Nagyon szép lett.
GG hozzá -
Rocko
tag
szvsz borzalmasan ronda a végeredmény, de minden elismerésem a befektetett munkáért és igényességért.
-
MODERÁTOR
Jó a kivitelezés, szépen megcsináltad. Gratulálok!
Viszont egy picit hiányolom a belső térből a zöld színt. A processzorhűtő szerintem nagyon jól mutatna zöldre eloxálva. Elvileg nem kivitelezhetetlen, le lehet szedni az alumínium lamellákat.
Harrrr!!!!
-
Horbal
őstag
Maga a stílus nagyon nem az enyém, de a kivitelezés előtt le a kalappal, nagyon igényes tervezés és végrehajtás
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
trufa12
addikt
Ez valami tünemény
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Asustor NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör