- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramses07
Modder
Szép. Én is tudnék neked mutatni hasonló videót magamról te nem teszem..
Rengeteg hobby-m van nekem is, de itt nem erről van szó, hanem az alkotásról, de azt te sosem fogod megérteni már látom... Itt én le is zárnám a témát, mert értem, hogy te csak a véleményed mondtad el és szólás szabadság van, meg ilyenek..De ez itt nem az a topik! Ha nem érdekel EZ a fajta (nevezzük így a te szavaiddal) munka, akkor ne ide irogass megkérlek... Megértésed köszönöm!
A videóhoz legaláb jó zenét választottál(#94) gyuribácsi88: Teljesen egyet értek ismét
-
Ramses07
Modder
Teljesen egyet értek veled!!
Ez neked szól newbie81
Aki pedig nem becsüli a művészetet és feleslegesnek tartja, az valójában nem is él... hiszen valami alkotása (például) okoz az embernek sok örömet ebben a szánalmas földhöz ragadt világban...
Még annyit, hogy az autó tuning nem a gagyi szárnyak és spoilerek felrakásával kezdődik. Annak semmi köze hozzá én már csak tudom...
De hát boldogok a lelki szegények -
Ramses07
Modder
Ez valami csodaszép lett, akár a kis testvére!! Sőt ez jobban tetszik és tökéletesen passzol az egérhez!
Új hozzászólás Aktív témák
lo A téma ismét egy Ken Block által vezetett Ford Fiesta, ezúttal az ötödik Gymkhana videóból.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elite: Dangerous
- bambano: Bambanő háza tája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- sziku69: Szólánc.
- Használt VGA / videókártya ajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest