- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
merev tartóval felszerelt szivargyújtó csatlakozóból áll - Ezt nem igazán vágom, mi ez. A termék szivargyújtóba csatlakozik (ilyen minden autóban van!) + a vezérlőegység egy flexibilis karon van.
Valóban 1A a kimeneti áramerősség, de ezzel nincs gond. Melegben a teló úgysem annyira komálja a túl nagy energia felvételt + van egy elosztóm (nem egy örült összeg) és már meg is van oldva, ha nem elég a teló külön tápellátása.Egyébként próbáltad a terméket?
Nekem van és nem adnám semmiért sem. A rádiót nem akartam kicserélni. Tudom vezérelni a telón a zeneszámok váltását, a beszélgetés közben is nagyon jól hallottak!
A magyarországi forgalmazó cég tulaja nagyon jó fej. Ha nem tetszik visszaküldöd, visszafizetik az árát, nincs gond vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest