- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
veressjanos #16637 üzenetére
-Van néhány megyei matricám, ahová kell, oda veszek, nem próbálom ingyen megúszni az egészet. (Sőt még évente 1-2x szoktam 10 naposat is venni.)
-1 felhajtóval előbb mentem fel, mint ahonnan már van matricám (tehát nem 200 km-rel odébb próbáltam trükközni).
-Összesen 1 felhajtónyit használtam díjfizetés nélkül az autópályát, tehát nem 100 km-eken keresztül.
-Az elmúlt 5 évben egyszer sem kaptam büntetést erre az autóra (sem a másikra, de ez most mindegy).Ügyintézővel beszéltem, a fentiek jó részét ő is le tudja ellenőrizni, szóval ha szeretnék, akkor meg tudnák oldani.
-
Faterkam
addikt
válasz
Donki Hóte #16619 üzenetére
A minap jöttem Budaörs felől és Erzsébet hidat mondott, a Déli felé jöttem tovább! (Legfrissebb Waze, Lotti)
-
F-ECT$
titán
Én a repülőnapon szívtam meg, rémlett hogy tovább kellene hajtani, de a waze azt mutatta, hogy felmehetek, így hittem neki.
Mondjuk az egész "szolgáltató" zrt. bekaphassa, csak a büntetésre mennek, semmi ügyfélközpontúság. (Látszik, hogy nem csalni akartam, hanem csak figyelmetlen voltam, de semmi méltányosság nincs náluk.)
-
plömplöm
őstag
ezt valaki tegye bele plíz, thx
-
viktorhu
veterán
Nem tudja más nyelven bemondani az utcaneveket. Ezt más navinál úgy oldották meg, hogy más országban nem mondja az utcanevet, a google meg pl. megpróbálta nekem angol kiejtéssel a magyar utcaneveket mondogatni (utca -> jutka amire emlékszem).
A waze lottija nekem megzavarodott a határátlépésektől, amikor még beszéltettem. Pl. Ausztriában szépen átváltott egy német hangra, viszont vissza Magyarországra már nem váltott vissza magyar nyelvre, hanem németül beszélt tovább. Peruban aztán megnémult teljesen, nem váltott spanyol hangra, és Lotti sem szólalt meg.
Külföldön tényleg nem elérhető Lotti, és nem is működne, ott utcanév nélküli magyar hangot kell választanod, ha magyart akarsz, ha magyart akarsz, ha utcaneveket szeretnél felolvastatni, akkor meg a helyi nyelvet kell választani.
-
gulyasa
őstag
Lotti biztos csak magyarul tud és nincs EU-s védettségi igazolványa a külföldi szerepléshez.
Na viccet félretéve, már az offline navigációk idejében is úgy volt, hogy az utcanevek bemondásához szükséges fájl (TTS) csak egy adott országhoz volt jó, csak abból az egy nyelvű szótárból dolgozott.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Normális az, hogy külföldön Lotti (mond utcaneveket) magyar hang elérhetősége megszűnik és nekem speciel határátlépés után nem sokkal, átvált angol nyelvre? Külföldön hiába is keresem Lottit, nincs. Így kell hogy működjön?
-
viktorhu
veterán
válasz
Donki Hóte #16622 üzenetére
Ennek nincs köze a helyismerethez. El kell engedni, hogy adott esetben Te merre mennél valahova, a táblát írja ki, mert az a legegyszerűbb, és akkor is látod, ha nem értesz vele egyet.
-
válasz
fant0mi #16620 üzenetére
Nincs elválasztva függőlegesen. Ez akkor még nem osztályoz a két sáv között.
Akkor mégsem jó, amit a waze ír ki (hiába hivatkozik mindenki arra, hogy a waze csak azt írhatja ki, amit az útjelző táblák mutatnak) mert csak annyit ír ki, hogy tarts jobbra a 10-es út Dorog felé, pedig a kint lévő táblák alapján valójában azt kellene írnia, hogy tarts jobbra a 10-es és 11-es út, Dorog és Esztergom feléNa mindegy, nem lovagolok a témán tovább, az a véleményem, hogy a korábbi kiírás jobb volt, az M1-M7 bevezető szakaszán autózók elenyésző hányadának kell az az információ, hogy merre van Vác, Dorog és Esztergom
Persze elfogadom azt, hogy a waze igyekszik azt kiírni, amit az útjelző táblák mutatnak, mert gondolni kell a helyismeret teljes hiányában érkező autósokra is.
-
gulyasa
őstag
válasz
Donki Hóte #16619 üzenetére
Amerre terel az egy közös útvonal a Margit és az Erzsébet híd felé. Ugyanazt a két sávot kell követned, mindegy minek nevezi, hogy merrefelé tarts.
Egészen addig, ahol le kell majd később térned a Margit híd felé...Az iGO azért is egyszerűbb (vagy van akinek pont bonyolultabb), hogy alapban nem mondja, hogy melyik híd, út, stb. felé tarts, csak annyit, hogy egyenesen tovább, vagy tarts jobbra, stb. És közben a sávasszisztens segít, hogy melyik sáv(ok)ban ajánlatos haladnod tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest