Új hozzászólás Aktív témák

• merqree

őstag

Van az a mondás, hogy "A hülye a saját kárán, az okos mások kárán tanul".
    Íme az esetem, a történetem:
    Budapest-Bécs útvonal, waze megtervezte, amikor elindultunk otthonról. Többször menet közben is ráfrissítettem, a menetidő változatlan volt, minden online információ jött-ment folyamatosan.
    Átléptem a határt, jöttek az SMSek a szolgáltatóktól, és hopp, "nincs hálózat" jelent meg, és eltüntek az online adatok.
    Zergab.szta utakon, Schwechaton (S1 első lehajtónál lehozott!) keresztül eljuttunk Bécs belvárosba a célponthoz.
    Ekkor félre álltam (útfelújítások miatt gyakorlatilag lehetetlen volt megállni, hogy mi a f.sz van)
    Nos, még nem tudom miért, de az adatroaming ki volt kapcsolva.

Ekkora waze észheztér, és kéri, állítsam be, hogy van-e osztrák autópálya matricám.

Nah ekkor küldtem el az anyjába aki ezt a debilséget beletette. Mikor elindultam, tök természetesen megvettem Annahegyen az osztrák pályamatricát (nyilván erről hogy a francból tudná egy szoftver).
    A navigációs részben OFFra van rakva a fizető kapus utak elkerülése, és az autópályák/autóutak elkerülése.
    De b.zmeg, hogy még egy külön helyen hozzá kell adni, hogy van osztrák pályamatrica... Minek?

Miért nekem kell minden lóf.sz helyen kapcsolgatnom, hogy milyen matricám van, vagy nincs. Teljesen természetes, hogy VESZEK matricát, ha egy adott országba megyek, ha csak egy napra is megyek. Nem értem, ezzel a fillérb.szó embereket támogtja a waze, vagy csak szimplán olyan lelki nyomorultakat akarnak létrehozni, amilyen én lettem?

Szóval fogtam, és az összes matricát hozzáadtam, még egyszer engem ne sz.passon...

Kedves fórumtársak!
    Ne legyetek hülyék, legyetek okosak, és tanuljatok a hülye hibáiból.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés