Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát Guga, egyszer veszek Nálad valamit, h legyen egy olyan matricám.
-
Ez üt. Főleg a tojás
Szép emlékek, szép kölkök, látszik a túrórudi hatásaEgy valami tudok kívánni így ismeretlenül is:
még sokáig MÚKOGGY! -
rup1u5
nagyúr
-
Azok a régi szép idők... A sok marhulás, a kolbászos reggelik. Sokat perdült már a világ a tengelye körül...
-
brownus
veterán
köszi!
-
Maverick86
csendes tag
Ismét egy remek írás. Jókat mosolygok rajta mindig amikor elolvasom. :]
Gratula hozzá, legalább van valami ami néha színesebbé teszi a hétköznapokat. És ezek a gugaféle novellák képesek rá .:] -
Szlovi
senior tag
A Metallica Tőled lopta el a klipp ötletét
Yo írás, mégjobb klipp -
Vakegérke
félisten
Hiába dugtad el a személyesbe, megtaláltam ám...
-
guga
Közösségépítő
Üdv! Köszi mindenkinek
Twollah! Persze, asszonnyal eltekertetek, de egy hambi eltüntetése, és egy számítógép összerakása, telepítése időben nem ugyanannyi.
Kompromisszumos helyzet volt, megkértelek, hogy maradj csöndben, amíg végzek -
Yutani
nagyúr
Eccer voltam Gugánál, már nemtom miért. De akkor kukázhattam valamit, és tök boldog voltam. Na, innen a kellemes érzés, ha Guga írásait olvasom. Na meg a stílus és a mondanivaló.
Yófej vagy Guga, tójad-nyomjad az írásokat, hadd vígaskodjon a nép!
-
twollah
nagyúr
"Az új gépek összerakása ügyfél előtt sosem (kivéve a gyevi bírót (Twollah)
Merugyanis Twollah csak bekönyörögte magát, fene a sündörgőjét"En ugy emlekszem, hogy eltrappoltam hamburgerezni a Burger Kingbe.
Mindegy, mind a ketten oregszunk...
-
A Guga Bt.-s reklámfilmnek mi a betétdala? Az írás egyébként nagyon jó, még ilyet
Imádom olvasni.
-
guga
Közösségépítő
Üdv!
-
nike_
addikt
Nagyon jó írás, tetszett
-
Xmodule
őstag
Nagyon jó írás! Az a buzulásos rész mekkora LoL volt!
-
Szólista
senior tag
Jó olvasni az irásaidat,természetesen feldobják a hangulatomat.
Sajnálom,hogy már nem vagy itt bp-en. -
bublee
csendes tag
Én ezt már olvastam mielőtt ki tetted a címlapra az előzményeket!
Nagyon jó olvasni őket!!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az ezredforduló környékén járunk, nagyon szerettem azt az időszakot, rengeteg munkám volt és folyamatosan gyűjtöttem a...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest