- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolondrum
félisten
Felsírtam komolyan.

-
total90
támogató
-
proci985
MODERÁTOR
hulyeseg, nekem egyik exem az apuka egyetlen "kisfia" volt, fradi berletes (azert ennek mar par eve, meg lehet amiatt mert sokadig generacios berletes volt a csaladban) mellesleg egy gyonyoru es nagyon okos no.
ja es kedves, aranyos, hazias es kenyerre kenheto. meg eleg karakan, de utobbit betudtam a voros hajanak
, meg lehet ez is fogott meg benne. -
total90
támogató
Soha nem értettem miért kell nevelni másra a gyereket.
Egyébként neveléstől függően van, hogy egy nő férfias, vagy egy férfi nőies, ezzel nincs is gondom, amíg ez nem megy át túlzásokba. Pl. van egy munkatársnőm, aki leszbikus. Iszonyat jó csaj, de házas pár éve egy nővel. Mindketten dögösek... és valami leszbi klubba akartak menni. Az első összejövetel után kb. kitiltották őket, mert nem elég kemények, férfiasak
-
törölt tag
Mint kiderült ő tènyleg fiú, ès Csanád a neve

-
törölt tag
URL signature expired
Mindegy végül is.

-
Chaser
legenda
-
Narxis
nagyúr
-
Burt1793
veterán
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Chaser
legenda
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
total90
támogató
-
andris1602
aktív tag
-
SunyaMacs
aktív tag
Új mém született

-
bullseye
addikt
"Árulj el valamit, egy lány mért válassza a focit manapság?"
Szerintem ez a videó inkább a modern sportriporter képzés problémáira világít rá.
-
guftabi96
addikt
-
Armahun
addikt
Persze mert copfot csak lány hordhat.

-
lezso6
HÁZIGAZDA
Ki az a hülye aki önkényesen ellenkező neműnek neveli a gyerekét?

Én max azt tudom elképzelni, hogy a gyerek erősködik nagyon (van ilyen, nem irigylem) vagy két nemmel született, s a szülők nem jó nemet választottak születéskor, mielőtt megműtötték. Utóbbira sajnos tudok példát.
Amúgy szerintem csak arról van szó, hogy szimplán csak extrém hajviselete van fiúnak.

-
total90
támogató
Ő most:
- tényleg fiú, csak lánynak néz ki?
- lány, de megpróbál fiú lenni?
- hülye nevelés példája? -
FID
őstag
Még a macskáim is könnyesre nyávogták magukat váááá.

-
Narxis
nagyúr
Már 10 perce röhögök, kösz, ez feldobta a napom.

-
Vakegérke
félisten
Tartok tőle, hogy ezt a kislányt tönkretették a szülei.
-
Klaus Duran
senior tag
Ez van.
Mikor megláttam a Helsinki szépséget akkor eldöntöttem hogy nekem semmi keresnivalóm itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, meg lehet ez is fogott meg benne.