- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én ezt a véleményt osztanám,miután végig olvastam a kommenteket.
Itt van a fórum ahol fel lehet tenni értelmes kérdéseket ahogy FSB tette és a válaszok felében személyeskedés volt de nem az ő részéről.nem értem egyesek mért nevezik ezt trollkodásnak.
Én aztán végképp pártatlan vagyok de érdekesnek találtam a kérdéseit, és az azokra jött normális válaszokat.Lehetett volna ez érdekes és értékes szakmai vita is.
De énem vagyok szakértő !
-
zserbox
őstag
az értelmes kérdések alatt a kötekedését érted?
a személyeskedést aláírom abból a 78xx topikban is vissza vettem, de amit itt a kolléga csinál az kibassza azt a bizonyos biztosítékot.fsb1000
nem azt írtam hogy 1100-on legyőzi meg nem is értem miért kell ebből ilyen hitvitát generálnod
senki nem mondta hogy rossz kártya, tök objektíven le van írva melyik mennyit tud.
az hogy nem húzta fel a gtx-ed annak tudható be hogy a cikk célja nem az volt valamint mint írta nem sok ideje volt a tesztekre szóval annak is betudható hogy nem foglalkozott a gtx-el annyit, de legalább itt az esély hogy te ezt megírd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest