- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
Itt az is volt a lényeg hogy a butított Pitcairn magnak mekkora órajel kell hogy elérje a GK106 teljesítményét.
Ebből következtetésből 1070-1100Mhz-re húzott 7850-es hozza a 660 sebességét, amit a 7850-ek 95% bír is könnyedén, mivel nem 860Mhz-re lett tervezve az adott chip.
-
Mardel
őstag
Miért lenne netto hülyeség?
Arról van szó, hogy egy sima tesztből nem mindig derül ki, hogy valami azért hoz jobb eredményeket mert a gyártó picit húzott a karin és jobb órajelekkel adta ki.
Ha egyforma paraméterekkel megy ott derül ki, hogy egymáshoz képest a 2 kártya mennyire erős.Legalábbis szerintem, de nemhiszem hogy ezzel egyedül lennék.
Ha meg nem lenne releváns akkor az ilyesfajta tesztnek sem lenne értelme.Ez nem okoskodás szerintem, ez csak egy logikus következtetés.
De tőled még csak okoskodást láttam, de még szinte semmit nem tettél le az asztalra, pedig szívesen olvasnék tőled teszteket.
De nem folytatom, Don't feed the trolls.
-
gyuszaa
őstag
Nem csoda, hogy nem láttál még ilyen tesztet, szerettük volna gyakorlatban is megnézni az eredményeket, nem csak a külföldi tesztekhez képest, hanem gyakorlatban egy olyan usernél aki bárki lehetne innen aki ilyen kártyákat vásárol. Aki 7850 mellé teszi a voksát az meg nem alapon fogja használni jobb esetben, ( ha még is ott vannak a gyári órajeles eredmények, mert tudjuk nem mindenki tuningol, az meg, hogy ekkora órajelen üzemelnek az marketing fogás, fent kell tartani a 10-15%-os különbséget a következő kártya között minidig.) ezért került bele a az efféle eredmény is, mert köztudott sok erőtartalék van az összesben.
El lehet döntetni kinek éri meg a felár a gtx 660-hoz képest, nem tudom miért van ennyire túllihegve az egész. Itt mindenhol az ember torkának ugranak ilyen kényes témánál, pont a cikk készítője egy objektív véleményt szeretett volna adni azoknak akik a vásárlás előtt állnak, mindenki magába le tudja vonni a konklúziót, mert nem másnak lesz véve az a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest