- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Ezt a tesztet hányan csináltátok? Te is úgy írsz, mintha szerző (társszerző) lennél
Szerintem azért nem láttam azonos órajelen járatott GK106 vs Pitcairn teszteket, mert ilyet nem csinálnak az ismert tesztoldalak.Az hogy ti ilyet csináltok az tiszteletre méltó, de attól még az értelme vitatható. És én vitatom is.
(#127) Sondi1986
"Itt az is volt a lényeg hogy a butított Pitcairn magnak mekkora órajel kell hogy elérje a GK106 teljesítményét."Ez egy elfogadható szempont és sok leendő vásárló szempontjából lehet érdekes információ.
De ez esetben a cikkírónak más címet kéne adnia nem ezt ami a mostani, hiszen más a cikk célja mint a címe (direkt?) illetve nem kéne ilyen kijelentéseket beleszerkesztenie a cikkbe:"- Ha csak pirinyócskát is, de itt is sikerült lenyomni a 660-at."
(#125) Mardel :
Az érvelésed nem tudom elfogadni, azt viszont nem csodálkozom, hogy okoskodásnak tartod amit én írok C2C és GK106 vs Pitcairn relációban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Goddess of Victory:Nikke
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest