Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabrika

tag

válasz fsb1000 #134 üzenetére

:R

a stílus maga az ember

A teszt szerkezete, elgondolása teccik, ha folytatod akkor teljes és tökéletes lesz.
    Remélem nemsokára megismered annyira a 470est, hogy mered húzni, ahogy a 5850nél írtad, normális keretek között, értelmesen.
    Bár szerintem e cikket döntően a CPU <-> VGA összefüggésről szól (a főcímmel ellentétben), amint nagyon szépen bemutat. A VGA teszt vetületének teljességéhez szvsz is hozzá tartozik a 470 OC.

Hetek óta töprengek, vajon hogy kerülnek érzelmek ide; főleg a Fermi által kiváltottra és nem a foci bközép stílusú vörös <-> zöld esztelen fanatizmusra gondolok.

Nem tagadhatom, hogy engem befolyásol a céggel (nem a termékeivel) szemben az a féléves marketing kampány, ami szerintem nem volt őszinte, inkább hülyére vették a leendő Fermi júzereket, és bár ez sajnos a marketing jellegzetessége, mégsem tudom elfogadni.

Most hogy már független vélemények, személyes tapasztalatok után helyére került a Fermi, nevetséges és szánalmas az a túlzó ....vakítás, amit kommunikáltak ősz óta.

Tudták rég az NVnál, hogy bár gyönyörű terméket álmodtak, most a technika közbeszólt és nem az úthenger jön, hanem csak egy biztató innovatív termék.

Új hozzászólás Aktív témák