Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
16 000 Ft azért elég sok egy butafonért

-
HuMarc
veterán
Nem akarok senkiben semmilyen illúziót lerombolni, de a felsorolt telefonok közül mindegyiket érdemes esténként töltőre rakni, mert lehet, hogy estére még nem merül le, de ciki, ha másnap déltől offline vagy.
Amit semmiképpen: HTC Desire 200, Xperia E (ebben a kettőben ugyanaz a SoC, és kicsit elavultak már) és L3 II (olyan felbontás, ami már 5 éve nem divat).
Marad a Huawei Ascend Y300, ami nem olyan rossz választás. (Az előzőekhez képest). De azért ez sem tökéletes. Ami nekem volt a kezemben, azt a HS-en történő lapozás megakasztotta. Biztosan megszokható, de ilyet még a családban lévő Galaxy Mini is csak ritkán produkál.
Ami nincs benne a listában, de szerintem ajánlott: Lumia 520. Lehet, hogy elfogult vagyok, mert én is ilyet használok, de én teljesen elégedett vagyok vele. Vannak hiányosságai (nem is kevés), de a hasonló árkategóriájú droidokat simán veri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest