Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Vadmalac igazi trollface.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Díjnyertes kép.
-
-
greenity
senior tag
Hát, nálunk anyu meg a hugi szokta én nem vagyok oda érte, nekem túl pici, meg törékeny. Évközben eleve nem vagyok itthon csak hétvégén. A malackák meg valahogy kéz alá valóbbak

A malacokhoz is hozzá kellett szokjak. A kicsik apukája volt, akinél megszoktam, eleinte még nem is nyúltam hozzájuk, szinte menekültem előle, most meg velük tanulok... -
greenity
senior tag
Ilyenre gondolsz? Nekünk kislányunk van, nem harap, viszont olyanokat zörög, recseg, ha felhúzzuk, hogy az hihetetlen.
A malacok pitypang levelet, uborkát, salátát, répát, szénát és hasonlókat esznek. Vadmalac képes kézből enni, a többiek inkább a terráriumban lakomáznak. A paprikát nem szeretik, a paradicsomot csak néha eszik meg.
-
koshmar
veterán
Nekünk itten most egy törpehörcsög van. Kb. harmad akkora, mint egy aranyhörcsög, szóval elképzelhetitek, mekkora.
Meg nem is olyan szelíd...harap, mint a veszedelem (túloztam).
Az aranyhörcsög CSAK akkor, ha alszik és hozzányúlsz. -
greenity
senior tag
A szüleim nem bántanák őket. Ha képes odapisilni, akkor fogják, visszateszik a terráriumba és kipucolják a takarót és csókolom. Eszükbe sem jut ilyen gaztett

Alapvetően jól viselkednek, egyedül a "kaját akarunk" csipogás zavaró, főleg, mikor már mennél el otthonról és akkor sikerül nekik, akkor kell találni valami zöldet hirtelen, amit megesznek, mert ráadásul finnyás népség
az almát pl nem eszi meg a négy közül egy sem. -
-
rw-ultra
tag
Tök cukik

Vadmalac a legjobb
Anno nekem is volt, Darrell volt a neve (Pantera jeeeeeee
). Az öcsém előszeretettel sültkrumplival etette 
Hiányzik
-
törölt tag
A malackák hamar megszokják az újabb os-eket. Nem lesz probléma.
-
-
Vakegérke
félisten
Korán kezdik a fórumozást.

Aranyosak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Tesla topik
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)