Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Stimmt.
Ha megengeded, szaporítom még a szót.
Mikor katona voltam, egy gyakorlat alkalmával erdőben táboroztunk. Kunyeráltunk a konyhásoktól hagymát, meg sót, adtak bő kézzel.
Irány az erdő, gombaszedés. Vittem én is egy halommal, azonban a vidéki srác, aki értett hozzá, egyet kiemelt, a többit azonnal kidobta. Azt az egyet is csak azért tartotta meg, hogy lássam, amikor kettétöri, milyen szépen megkékül. Farkastinoru, vagy mi a fene volt.
Nem kaptam a gombapörköltből. -
Vakegérke
félisten
Még annyit, hogy szeretem a gombát. Pörkölt, leves, jöhet. Csakhogy...
Egyszer a feleségem rokonai hoztak egy szakajtónyit. Köszönjük, meg minden, elsősorban a feleségem áradozott, én inkább nem szólaltam meg. Szívem szerint elhajtottam volna őket a faxba a gombájukkal együtt. A családi béke kedvéért hallgattam.Mikor elmentek végre, csak ennyit kérdeztem anyucimtól: megfőzöd a gyerekeknek?
A válasz rövid volt: nem.Nem bízom a személyes tudásban, csakis bevizsgált, vagy termelői gombát vagyok hajlandó megenni.
-
Vakegérke
félisten
Nem önreklámnak szánom, de úgy vélem, hogy ez az írásom híven tükrözi, mit érzek, ha az erdő avarján tapodok.
-
Vakegérke
félisten
Isten igazi temploma az erdő. Áhítat tölt el, ha erdőben barangolhatok, és nincs a közelben senki. Különösen a tölgyerdő a kedvencem, egyedi illat terjeng, és az őszi avar bársonyosan csitítja lépteim zaját.
Ami pedig azt illeti, az ősz a kedvenc évszakom. Talán korral jár? Én is kifelé haladok kimért időmből, mondjuk úgy, hogy az "őszömben" élek. Mindegy. Az tény, hogy ilyen színkavalkád, illatözön csak ebben az évszakban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest