Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
Triathlete #1071 üzenetére
Ezzel neveztem ezzel is maradok de mar most is van olyan a jelentkezok kozott ami jobban tetszik. Jo dolog persze nyerni de elsosorba ugyis a reszvet a fontos szamomra.
A hydraval pont besz*ptam mint irtam is a masik temaba megvettem anno amikor vegre megtudtam mert nem volt lehetosegem kiprobalni eladni meg nem lehet...
Nem ez a 150k vagna foldhoz hanem tudom nagyon jol magamrol hogy utana bevinnek meg vagy 30 kocsit atvarialni
Most inkabb probalom tartani az eredeti tervet es osszegyujteni 30 milliot az uj dlc erkezeseigMondjuk ez a ma megjelent diablo pont nem segit ebben
Szavazni mindenkepp fogok csak varok meg 2-3 napot hogy mindenki megkaphassa a lehetoseget ne az legyen hogy miutan leadtam jon egy jobban tetszo de 1 mar most is van ami tutira bennelesz nalam a 3 kivalasztottba de ez legyen meg titok hogy melyik.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest