- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
de megcsinálják ezt a videót és még mindig nem látják, hogy irreálisan élénkek a színek ?!
És a kameramozgással is kezdhetnének valamit... kicsit rázkódjon meg ilyenek valahogy lehessen jobban érezni az autó mozgását, rezgését/döccenését...
lehet hogy 2 millió polygonból áll egy autó... de ha nem képesek egy rohatt szűrőt rárakni a képre hogy ne lehessen ellátni a világ végére (elvégre, por, pára stb van és korlátoltabb a látótávolság valóságban mint a játékban).... nemtom...ez a játék jó példa, hogy a több polygon nem egyenes út a valósághűség felé
UI: nem csak videókbol mondom hanem személyes tapasztalatból is... van PS3-am
-
Teszla_
senior tag
Hú, nagyon állat.
Ennél már csak az lenne reálisabb, ha a játékban is berezonálna a kamera az utastérben
Csak emiatt nem fogok PS3-at venni, de azért irigylem azokat, akik tudnak vele játszani. -
Zirowe
nagyúr
De most ebbe mi a jó?
Hogy amit levezettem a valóságban,utána levezeti megint nekem a játék?
Csak sokkal egyszerűbben,kevesebb kormányrángatással,stb..Amúgy a valóságnak még mindig szebb grafikája van!
-
Gomez86
őstag
Nincs, és nem is lesz PS3-am, és nagyon szeretem a forzát, de ez:
Innentől egyáltalán nem szabad hogy fontos legyen a grafika, meg a csillogás!
-
Akos96
senior tag
Nem semmi.
Hozzáadtam a listámhoz, és előretoltam egyel:
1. AvP
2. GT
3. BF: BC2
Szerintem ez lesz a legjobb autós játék. Nekem a 4. rész máig a kedvencem. -
Gondar
tag
hype ?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest