Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1351) murga válasza BonFire (#1348) üzenetére


murga
tag

:)
Miért zavar a 60fps? Van amelyik böngésző szépen lekezeli, és itthon, az eredeti, nem youtube-os verziót nézve sose volt vele bajom. És igen valóban öröm nézni :D ezek után ki az aki vissza akarna térni az egyszerű tartók irányába?
Nagyon gyorsan fejlődik a Feiyu tech cég. Tavaly ilyenkor még csak a G3 ultránál jártak, azóta volt g4 ultra, és az abból fejlődött sok más felhasználási területre átszerkesztett változat. Mindig egy kicsit többet tudnak az újak a réginél, és egyre profibban oldják meg, mind kinézetre, mind használhatóságra.
Már van direkt tükrös gépekre optimalizált változat is, sőt, két kezes is már van belőle. Viszont nem hinném, hogy egy "tükrös" tartó a gopro-t tudná stabilizálni...Érdemes ránézni a weboldalukra. A support se rossz, ha írsz nekik mindig segítőkészen válaszolnak.

„Aki meg akarja valósítani álmait, Annak először fel kell ébrednie!”

(#1352) murga válasza tmscsaba (#1349) üzenetére


murga
tag

Nagyon ügyes rögzítési megoldás! Saját munka?
Kíváncsi lennék arra a 3db 10W-os ledre amikor egy nyári estén az erdőben mindhárom be van kapcsolva. jól működik a hűtése is?

stereodead:
Az éjszakai felvételekhez a reklám és a tesztek szerint a 4-es Black jobb, mint a 3-as, de sportolás közben még ez sem használható. Hacsaknem akkora fényáradat veszi körül, mint egy éjszakai forma1-es pályán... :) Vagy olyan éjszakai felvételeknél ahol a kamera egy helyben áll, és a kompozíció sem tartalmaz sok mozgást. Sajnos még nem jár ott a technika, hogy ilyen pici méretben ezt elviselhető módon meg tudják oldani.

„Aki meg akarja valósítani álmait, Annak először fel kell ébrednie!”

(#1353) BonFire válasza murga (#1351) üzenetére


BonFire
veterán

„Miért zavar a 60fps? Van amelyik böngésző szépen lekezeli, és itthon, az eredeti, nem youtube-os verziót nézve sose volt vele bajom.”

Mert túl sok. A mozgás természetellenes. Én általában azt szeretem, ha minél filmszerűbb a látvány. Sokszor forgatok 25-ben, hogy megközelítsem ezt az értéket. A 60-ban nincs elég motion blur, töketlen a látvány. Mint valami színpadi só.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1354) PlatiaAmos


PlatiaAmos
tag

ebayről rendeltem pár dollálért, csuklópántot és fejpántot a készülékemhez. ezekkel kapcsolatban van valakinek +/- tapasztalata?

Mennyire "veszélyes" ezeket használni? Gondolok itt arra, hogy letörik mondjuk a műanyag bak és volt goprom nincs goprom :)

(#1355) BonFire válasza PlatiaAmos (#1354) üzenetére


BonFire
veterán

A bak letörhet, de használhatsz hozzá ilyen biztosító pányvát. Akkor nem esik le, csak fityeg.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1356) vp654321


vp654321
csendes tag

Sziasztok. Járt már úgy valaki, hogy a kamera 6 filét készített el, és ebből csak kettő működik, a többi megsérült. Próbáltam a free progikat leszedni, mejavítják, de nem mentik el. Tudna valaki tanácsot adni? Köszönöm.

(#1357) BonFire válasza vp654321 (#1356) üzenetére


BonFire
veterán

Valamiféle egzotikus, olcsó, távol-keleti memóriakártyát használtál?

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1358) vp654321 válasza BonFire (#1357) üzenetére


vp654321
csendes tag

Kölcsön kamera volt, de szerintem egy Kingston volt benne.

(#1359) BonFire válasza vp654321 (#1358) üzenetére


BonFire
veterán

A Kingstont is hamisítják. Mindet hamisítják. Érdemes a memóriakártyával egy teljes írás-olvasási tesztet csinálni, mert ha nem is hamis, előfordulhat, hogy megsérült, és innentől kezdve nem megbízható.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1360) Tejföl


Tejföl
tag

két darab 64 gigás Samsungot vettem.
Tökéletes a célra.
Egyébként vadonat új vagyok itt, tegnap előtt vettem egy hero 3+ silvert. Első bevetése egy repülő út lefilmezése lesz haza felé. Az eredti gopro studioval fel lehet gyorsítani a videót némely részeknél? Illetve érdemes pal vagy ntsc rendszerbe tenni? :R

(#1361) BonFire válasza Tejföl (#1360) üzenetére


BonFire
veterán

A GoPro Studiót egyszer próbáltam ki, és még annyit sem lehet vele megcsinálni, hogy egy külön hangsávot pakolni alá. Ezért ez natúrban így kuka. A legalapabb videoszerkesztővel tudsz alátenni zenét, hangot, egyebet. Ez a GPS egy nagyon egyszerű program.

Jó lesz a memóriakártya, de ehhez a kapacitáshoz kelleni fog egy töltő. Mert két és fél órát bír a GoPro akksija egy feltöltéssel. Állítólag lehet töltés közben is felvenni, vagy felvétel közben tölteni, de urban legendák szerint felvétel alatt nem tölt, szóval nem tudom, hogy megy ez biztosan. Elvileg 516 percet tudsz egy ilyen kártyára felvenni. (8 óra 36 perc).

PAL és NTSC között elvileg csak képkockaszámban van eltérés, a felbontás az egyforma a gyakorlatban. A PAL 25 képkocka/másodpec, az NTSC 30 (kerekítve). Gyengébb fényviszonyok között érdemes lehet átállítani PAL25-re, azzal növekszik a záridő, és kicsit javul a képminőség. Jó fényviszonyok mellett ez szükségtelen, bár a 25 FPS filmszerűbb élményt ad, mint a 30. Ízlés kérdése, kinek mi tetszik, és milyen céllal forgatsz. Ilyen nagy kártyára akár 60 FPS-sel is forgathatsz (NTSC 60), azonban itt figyelni kell rá, hogy a dupla képkockaszám miatt az expozíciós idő a felére csökken, így rossz fényviszonyok mellett hamar jön a homályosodás és képzaj. Repülőúton, nappal, borult időben is elég jók a fényviszonyok, de elsőre 30-at ajánlok. Ez 30-cal készült erősen borús, esős időben.

Az egész utat nem érdemes venni, hacsak nem szereled az ablakra a cuccot és nem táplálod konnektorból, mert az út nagy részén nincs mit nézni. A felszállást meg a landolást érdemes lehet. És ha éjszaka landoltok nagyváros (mondjuk Budapest) felett, akkor érdemes PAL-25-ben fényképezni, bár nagy látószögnél úgyis eltörpülnek a részletek, attól még lehet szép.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1362) PlatiaAmos


PlatiaAmos
tag

Tegnap hazaértem az első éles bevetésről a Goprommal..
Egyenlőre elég drága tanulópénznél tartok.
Én balga sikerült 4k-ba felvennem mindent, és utóbb kiderült h semmivel nem bírom ezeket a videókat lejátszani, mert gyenge hozzá minden kellékem..

Valaki tud valami megoldást, hogy tudom ezeket visszabuktatni full hdba?
Sajnos ismeretségi körömbe sincs senkinek ilyen erős gépe :S

(#1363) Tejföl válasza BonFire (#1361) üzenetére


Tejföl
tag

Rendben köszönöm, esetleg egy másik program ami vélményed szerint jó lehet?
Töltéssel nem lesz gond, a szett amit vettem tartalmaz egy bacpac-et is.
Közben teszteltem a kártyát, 36mb/s el ír. Van mellette egy 36 gigás samsung sdHC-m is, ennek csak 15mb/s volt, ez még elég lehet vagy már kevés?
Illetve bátor voltam és rendeltem egy aksi szettet töltővel, kérdés merjem-e használni: AKSIK
Magában gépben nem valószínű hogy kárt tenne, meg aztán az eredeti aksit úgysem raknám bele ebbe a töltőbe.

(#1364) BonFire válasza Tejföl (#1363) üzenetére


BonFire
veterán

Szoftver: ki kell próbálni néhányat, és a te igényeidnek megfelelőt választani. Nem feltétlenül kell ágyúval verébre lőni. Én akciósan vettem meg a Sony Movie Studio Platinum 13-at valami 56 dollárért. Azóta is azzal vágok mindent. Nem egy fullos Vegas, de amire nekem kell, arra pont jó.

Sebesség: A videók általában 15 Mbps sebességűek, úgyhogy a kártya jó lesz. A 10. generációs (10 class, 10C) kártyákat a Timelapse-hez ajánlják. 12 Mpixeles képekből ha fél másodpercenként kell mentenie egyet, ott nem árt a nagy sebességű kártya.

Akku: Totál ugyanilyen pótakkumulátorom és hozzá ilyen töltőm van. Nyugodtan töltheted vele a GoPro gyári akksiját is, megbízható. Annyira persze, mint bármilyen más töltő. Nem hagyom felügyelet nélkül, de teljesen vállalható. Az utángyártott akksi meg még egy kicsivel tovább is bírja, mint az eredeti.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1365) Szteff2


Szteff2
csendes tag

A Gopro Studioban szeretném a konvertálás helyét megváltoztatni (áttenni másik vinyóra), de nem jelennek meg a meghajtók betűi, csak a felhasználói könyvtárak. Hogyan lehetne előcsalogatni a meghajtókat?

(#1366) gedikart


gedikart
aktív tag

Üdv. GoPro Hero 3+ Silvernél, mely gyártási dátum utániakat szabad megvenni?

(#1367) tmscsaba


tmscsaba
tag

Találtam valami érdekes hasznosat a GoPro-hoz youtube videón :
[Aktív stabilizátor kicsiben]

(#1368) andikaaa


andikaaa
aktív tag

Sziasztok! A Hero 4-et lehet valahogy "távvezérelni" selfie botról? :D

(#1369) murga válasza andikaaa (#1368) üzenetére


murga
tag

Rögzítsd ezt a botra... :)

„Aki meg akarja valósítani álmait, Annak először fel kell ébrednie!”

(#1370) gedikart


gedikart
aktív tag

Üdv Hero3+ silver lencséjén a következő foltot látom. Vadi új. Nem pára, legalábbis nem kívül... szerintetek?

[link]

[ Szerkesztve ]

(#1371) BonFire válasza gedikart (#1370) üzenetére


BonFire
veterán

Milyen foltot? Hol? Legalább bekarikáznátok, hogy mit kell nézni, ha állandóan ezzel baszkuráljátok a topikot! Töröld meg, és nézd meg, milyen képet készít! Ne azt nézd, milyennek látszik a lencse! :(((

Amúgy meg az egész hót poros meg mázgás.

[ Szerkesztve ]

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1372) tmscsaba válasza gedikart (#1370) üzenetére


tmscsaba
tag

Valamelyik lencséjén, általában több darabján is megcsillan a fényben bármi is ami mellette van.
Már más is látni vélt hasonlókat a kamerájában és nem látszott a képen semmi sem belőle.

Amikor fordítod a kamerát, hogy az optika ugyanúgy helyezkedik el hengerként csak elfordul, akkor ugyanott marad a vélt hiba rajta? Mindig ugyanott jelenik meg bármerre is fordítod, vagy fordul a géppel tovább?

(#1373) gedikart válasza BonFire (#1371) üzenetére


gedikart
aktív tag

Itt látok foltosodást mióta kibontottam. Tesztelni még nem volt időm, hétfőn lesz rá lehetőségem csupán.

[link]

Optikában, szemüveghez kapott mikroszálas kendővel próbáltam törölni, de mintha belül lenne. Még megnézem ill tesztelem.

[ Szerkesztve ]

(#1374) t72killer válasza gedikart (#1373) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

desztvízzel/izopropanollal mosd le, sztem sima por.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#1375) tamasbartha


tamasbartha
csendes tag

Sziasztok!
Nekem van egy Hero 4 Blackem.
Szeretnék bele 32-gb os micro sd kártyát. Valaki tud 10 ezer forint körül megbízható kártyát ami minimum 60 mb/seces írással rendelkezik?
Köszi előre is

(#1376) BonFire válasza tamasbartha (#1375) üzenetére


BonFire
veterán

Az a minimum 60/sec biztos elírás. A forgalomban lévő elérhető 10 class kártyák nem rendelkeznek ilyen írási sebességgel, de talán nincs is rá egyelőre szükség.

Ezek közül választhatnál egyet.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1378) gedikart


gedikart
aktív tag

A következőket listázza a készülék:
"info version":"1.1",
"firmware version":"HD3.10.02.00",
"wifi version":"4.0.36.1",
"wifi bootloader version":"0.1.0",
"camera type":"HERO3+ Silver Edition",

Érdemes a 3.02-re frissíteni? Bármi probléma előfordulhat frissítés közben, amitől beáll a gopro (akku természetesen feltöltve)? Nem akarom elcseszni, ajándék lesz.

(#1379) BonFire válasza gedikart (#1378) üzenetére


BonFire
veterán

Ha a 3.02-nél régebbi firmware van rajta, akkor erősen ajánlott frissíteni. Nekem a frissítés néhány hasznos és néhány kevésbé hasznos dolgot hozott.

Hasznos:
• A fájlkezelőben GoPro ikont kap a meghajtó, ha csatlakoztatod.
• Nem nyit meg csatlakzáskor még egy fájlkezelő ablakot fölöslegesen.
• Nem kell kikapcsolni a Wifit, ha fájlokat másolsz róla. Ez a része bugos volt és bekapcsolt wifinél nem volt hajlandó meghajtóként viselkedni USB-n.

Nem hasznos:
• A fájlokat nem lehet közvetlenül lejátszani a kameráról (illetve a kártyáról), rákattintva automatikusan elkezdi másolni a Temp mappába. Ez zavaró lehet.
• A GoPro appban Androidon szükség lehet visszalépni és újra rálépni a Connect Your Camera menüpontra, ugyanis nem mindig ad előnézeti képet. Jellemzően, ha előbb indítod el az appot, és csak később a kamerát.

Teljesen fel kell tölteni az akkut, és GoPro appról vagy memóriakártyáról 2 perc leforgása alatt megcsinálja a frissítést. Néhányszor újraindul, majd kiírja, hogy végzett. Nem para.

LINK

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1380) DISC4U válasza tamasbartha (#1375) üzenetére


DISC4U
csendes tag

Lexar 633x-os kártyát használok.
Többivel eddig mindig csak szívtam , Samsung EVO és PRO-val is

[ Szerkesztve ]

(#1381) t72killer válasza DISC4U (#1380) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

A samuról én is hallottam. A gopro a sandisk extreme-et szereti (tudom, a pénztárca kevésbbé), nálam ilyen van.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#1382) DJ. Ru$y válasza t72killer (#1381) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Nem tudom mit hallottál (lehet hamis Samuról, mert előszeretettel hamisítják), de nálam a 64-es hiba nélkül üzemel, mióta megvan a kamera.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#1383) t72killer válasza DJ. Ru$y (#1382) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Simán lehet. Még a hero4 kiadása környékén volt vagy a goprofanatics vagy a goprouser-fórumon - elképzelhető, hogy a kolléga sufnis kártyát vett.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#1384) BonFire válasza DISC4U (#1380) üzenetére


BonFire
veterán

Én ilyet használok. De teljesen jó.

Egyedül csak hamisított kártyával szívtam, de ott sem élesben, mert teszten elvérzett, így visszakértem az árát.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1385) t72killer válasza BonFire (#1384) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Megy rá a protune 4k:Y?

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#1386) BonFire válasza t72killer (#1385) üzenetére


BonFire
veterán

H3+ Silver. Ebben nincs se Protune, sem 4k. Ami szerencse, mert 4k-s megjelenítőm sincs egyelőre, így nem maradok le semmiről. ;)

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1387) t72killer válasza BonFire (#1386) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

A kollégának aki kérdezte Blackje van.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#1388) BonFire válasza t72killer (#1387) üzenetére


BonFire
veterán

Bocsánat, nem tudtam.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1389) Runner_fxr válasza stereodead (#1328) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Az megint más ha egy csőre van rögzítve, nekem mellpánton van a kamera, itt milyen gumi alátétet lehet alkalmazni és hol? Nekem csak szabványos gyári gopro mountok vannak.

[ Szerkesztve ]

(#1390) DISC4U válasza t72killer (#1383) üzenetére


DISC4U
csendes tag

Nem sufnis kártya volt.
Más ismerősömnél is előjött ua. a probléma Hero 4 Silvernél más Samsung EVO kártyával.
Az én Hero 4 Black-em sem EVO-val , sem PRO-val nem müködött rendesen

(#1391) DJ. Ru$y válasza DISC4U (#1390) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Egy pár tünetet leírnál a nem rendes működésről? (Nem basztatás, komolyan kérdezem, hogy mire figyeljek [H3+ Black-em van].)

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#1392) DISC4U válasza DJ. Ru$y (#1391) üzenetére


DISC4U
csendes tag

legfőképpen 1080p-ben 50-60fps fölött szagatott a kártya a felvételeken...
De lehet a kezdeti 1.0 és 2.0 firmware miatt is , 3.0tól (ez 2015 nyarán jött ki) nem tapasztaltam mondjuk ilyeneket eddig szerencsére , de azóta fel is adtam a Samsung kártyákkal . De más ismerősök felvételével nem is volt időm nagyon sokat foglalkozni mostanában...

(#1393) gedikart válasza DJ. Ru$y (#1391) üzenetére


gedikart
aktív tag

Szerintem bármelyik kártyánál lehetnek gondok. Valamelyik fórumon olvastam, hogy a Gopro annak idején módosította az ajánlott SD kártyáit, jelenleg:
http://gopro.com/help/articles/Block/microSD-Card-Considerations

És levette az akkori Sandisk kártyákat a listáról, mert nem tudtak megfelelően dolgozni vele a kamerái. Később módosította a fw-t és ha azt érzékelte a kamera, hogy nem bírja a kártya a sebességet, akkor visszavett a kamera az adatsebességből.

Sandisk-ról olvastam olyan hozzászólásokat, hogy minden jó volt 1 évig, aztán pont egy nyári túra végefelé adta be az unalmast, elveszítve az addigi rögzített képeket/videokat.

Lexar-ról pedig a lassú írásra panaszkodtak sokan. Itthon annyira nem is terjedt el.

h2testw progit kell lefuttatni, valamint csinálni írás/olvasás sebesség tesztet.

[ Szerkesztve ]

(#1394) markesz91


markesz91
csendes tag

Sziasztok. Hero 4 silverem van. 2 hetes. Olyan problémám van, hogy ha a kameráról szeretnék képet feltenni a laptopra, akkor betolti a képfájlokat, viszont ha meg akarom nyitni minden lefagy. A memóriakártya drága kategóriás PNY. A boltban ezt ajánlották hozzá. Mi lehet a baj? Előre is köszi!

(#1395) andikaaa


andikaaa
aktív tag

Innen rendelt már valaki? Megbízható bolt? Köszi előre is!

(#1396) BonFire válasza markesz91 (#1394) üzenetére


BonFire
veterán

Másold át a kártya tartalmát HDD-re, majd onnan nyisd meg.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1397) BonFire válasza andikaaa (#1395) üzenetére


BonFire
veterán

Mit vársz el egy webáruháztól? Ugyanazok a törvények vonatkoznak rá, mint bármely másik boltra. Garancia, jótállás, az elállás joga mind a PTK-ban lefektetett törvények. Ezeket nyilván betartja mindegyik. Webáruházban nem lehet gond a vásárlással. A Vaterán igen, mert magánszemélyekre nem vonatkoznak azok az eladási feltételek, mint az áruházakra.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1398) P1eTr0


P1eTr0
aktív tag

Sziasztok!

Mivel ez a legnagyobb GoPro téma a fórumon, így itt tenném fel a kérdéseimet, mert látom itt vannak szakértők is :)

Már egy ideje gondolkodom egy kamera vásárlásán és most adott a lehetőség. Kettő típust néztem ki:
- GoPro HERO4 Black Adventure Edition
- GoPro HERO4 Silver Edition

Mivel most a Black akciós egy boltban, így a kettőnek pontosan ugyanannyi az ára. Alapvető különbség, hogy a Silver rendelkezik LCD kijelzővel, de mivel a kamera összeköthető pl. egy tablettel, így az élő betekintés problémája meg van oldva (illetve ha az LCD megy, többet is fogyaszt a gép).

Olvastam teszteket a két gép különbségeivel kapcsolatban, de nem sok volt :) A Black-ben elvileg erősebb a hardware, illetve többféle beállítással tud felvételeket készíteni.

Ha az LCD kijelző nem szükséges, akkor a Black egy jó döntés lehet? A boltban 1 év garanciát adnak rá, de pl. hallottam olyanról is, hogy lehet garanciát bővíteni. Mennyire pusztulnak meg ezek az eszközök? Ha van ilyen bővítésre lehetőség, érdemes élni vele?

Legvégül pedig a vásárláskor mire érdemes odafigyelni (mondjuk mint a kijelzők esetében a pixelhibára)?

Előre is köszönöm a válaszokat. Remélem annyira nem volt OFF a kérdésem.

Üdv.
P1eTr0

[ Szerkesztve ]

Normális vagyok. Megmondták a hangok is.

(#1399) BonFire válasza P1eTr0 (#1398) üzenetére


BonFire
veterán

A Black tud olyanokat, mint a 4k normál képkockasebességgel, ProTune üzemmód és hasonlókat. Ha egy árban adják a Silverrel, nem kérdés, megéri-e? Le kell rá csapni. Az LCD olyan úri huncutság, amire nagyon keveseknek van szüksége.

Legtöbb esetben mi történik? Felrakod valahová, és elindulsz. Akciókamera, olyan pillanatokat örökítünk meg vele, amikor nemigen van idő a kijelző tartalmát bámulni. Néhány próbafelvétel alatt megtanulod, hogyan, milyen magasra, milyen szögbe állítsd, és az esetek 99%-ában azt fogod látni a képen, amit szerettél volna. Sőt, még többet, ha például kihasználod a Super View nyújtotta lehetőségeket. Ami csak Black-ben elérhető.

„Mennyire pusztulnak meg ezek az eszközök?”

Mivel akciókameráról van szó, nem jellemző a haláluk. Néha egész extrém körülmények között találják magukat. Volt, amelyik 3000 métert zuhant, és semmi baja nem lett. Úgy vannak megkonstruálva, hogy ellenálljanak a fizikai behatásoknak. Ezt tudják is, mivel nincs bennük finommechanika és mozgó alkatrész. Erre még az a mondás sem érvényes, hogy ne vágd földhöz, mert azt is kibírja. :) Az enyém 25 kmph-s sebességgel landolt az úttesten, és még csak le sem állt a felvétel.

A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

(#1400) P1eTr0 válasza BonFire (#1399) üzenetére


P1eTr0
aktív tag

Köszönöm a kimerítő választ :) Holnap beszerzem. Már tele vagyok ötletekkel, mit szeretnék megörökíteni :D

Normális vagyok. Megmondták a hangok is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.