Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Tegnap hallgattam a Smooth Lounge netrádiót (256kbps mp3 stream), és ezt a számot játszották. Annyira gyönyörűen szólt a gitár, hogy csak álltam ott megkövülten és hallgattam. Olyan volt, mintha ott velem szemben gitároztak volna, tiszta libabőr lettem. Húsz éve gitározgatom hobbiszinten, metálzenekarom is volt egy időben, szóval tudom, hogy szól egy gitár élőben. Nagyon szép közepei vannak ennek a HA13-478-nak, csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
Goose-T
veterán
Én inkább csak az alkotás öröméért csináltam, és mielőtt lemásolnád, mindenképpen hallgasd meg az én példányomat, hogy tetszik-e neked a hangja. A hangváltó megforrasztása kemény meló volt, bár én nagyon élveztem azt is.
Igazából fél napot csak azon agyaltam, hogyan helyezzem el az alkatrészeket a nyákon, bár ezt neked már nem kell megtenned. Szombat délelőtt elkezdtem az alkatrészek elhelyezését próbálgatni, délután elkezdtem forrasztani, vacsoráig elkészült az első darab hangváltó. Miután a feleségem elment aludni, késő este nekiláttam a másik darab összeforrasztásának, aztán be is szereltem őket a dobozba. Vasárnap hajnal négy körül tudtam kipróbálni a dobozokat az új váltókkal, addigra lettem kész.
-
Akkor megint:
Én is nézegettem, hogy venni kéne egy rendesebb 2.0 rendszert, de a belőtt ársávban(30-50eFt) úgy nézem már megéri építeni egyet. Lehet lenyúlom a tiedet. -
má jó
-
Má' nícsenek búgók.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest