- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz
tomboy0013 #150 üzenetére
Nem elsősorban rád írtam amit írtam, hanem inkább azokra akik a topik elején írtak mindent össze vissza.Abban is igazad van, hogy nagyon drága a telefon. Túl van árazva szerintem is. Van S7 Edgém és régi androidos vagyok ezért van egy kis összehasonlítási alapom. A Pixel XL-t jó telefonnak tartom és az igényeimnek megfelelő.Amiket hiányolnak belőle én nem használom, vagy nem fontos nekem. Gondolom mindenki olyat vesz amiben lehetőleg benne van az amit rendszeresen használ. Remélem én is így tettem.Sajnos az utóbbi időben a márkásabb telefonok nagyon drágán jönnek ki. Nagy a rizikó és nyerni akarnak. Behozni a lemaradást a veszteségek miatt. Pl. Note7
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest