- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
Tegnap vettem egy Wayteq xtab-70dci-t. Kijelzője szuper, teljesítményre elég, tehát ezekben mondhatni a nexus7 vetélytársa, csak féláron. (35 volt, speedshopban) Ami még előnye, hogy nagyon könnyű, mivel a méret megengedi olvasásnál pl az egykezes használatot. Fogása is jó, a hátlap recés, így nem is csúszik, meg nem is izzad rá annyira az ember keze. Az egyetlen negatívum az a kis súlyból és a vékonyságból adódik, kis túlzással csomót lehet rá kötni.
Arra, amire használni fogjuk, mondjuk bőven jóA kijelző és a normális, akadásmentes műlödés volt a lényeg, amit a pár ezressel olcsóbb tabok nem tudnak teljesíteni egymagos procival, plusz ennek a kijelzője volt vonzó, ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, mint a Nexus7-é (7", 1280x800, IPS)
Egyetemre vinni barátnőmnek laptop helyett, hogy a diákat/jegyzetet nézze, illetve anyámnak hetente megnézni az e-maileket szerintem bőven elég a hardver
Nexus7-esben gondolkodtunk mi is, csak az ára miatt nem az lett, kicsit luxus erre olyan komoly gépet használni. Na meg ha ellopják, törik, stb, akkor a N7 javítási költségéből vesz az ember egy új Wayteqet
Ezt csak azért írtam le így és ide, mert egy cikknek kevés, a te cikkeidet érthető okokból sokan olvassák, plusz neked is nyújt előre egyfajta összehasonlítási alapot. Most egy pár napra kölcsön is tudom adni a gépet tesztelésre. -
Psytech
őstag
Zsír, lesz új topik ahova lehet menni trollkodni, ez már elvaultnak számít
Am thx, úgyis érdekel.... ng-nek a múltkori hirtelen lelkesedése bennem is felébresztette a kiváncsiságot, hogy 35k körül nem is rossz a wifis... Erre most meg 50k körül árulják...Sebaj, úgyis ipadot akarok
-
icon
senior tag
És vannak olyan anyagaim pl. microsd-n, amiket szeretek használni, nehogymár egy népnek szánt tablet ne tudjon egy szerintem alapdolgot, amit az Apple-en kívül minden más gyártó érdekes módon tud...
Szóval csessze meg a 4 magját, ha úgy nem tudom használni, ahogy nekem tetszik, és drágábban mint a konkurencia...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saab, Volvo topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged