Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:43:22

LOGOUT.hu

Google Nexus 6P Összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3329) ShadowX


ShadowX
őstag

[link]

Azoknak, akiknek nem annyira megy az angol. Valamikor az év vége felé lesz a jelenlegi telefonokra 7.1, de az sem a Pixelen bemutatott formában, hanem lesz olyan eleme, amit nem kap meg a mostani generáció. Kedves google Pixel exkluzívnak szánja a tegnapi állapotban bemutatott 7.1-et, így ha az kell, akkor meg kell venni azt....(a teli nav bar gombok pl, ami épp nem baj) Plusz más eszközök nem fogják megkapni a korlátlan Photos teljes felbontású tárhelyet.

Nahát nahát kedves google. Kezdünk marhára elk@rvulni. :( Pedig azért vettem nem kis pénzért a 6p-t, mert azonnali frissítéseket szerettem volna, erre jól megszívatnak az éppen 1 éves fejlesztői telefonommal együtt. :W

Már a 7.0 kiadása sem volt zökkenőmentes, erre itt van ez. Csak ismételni tudom magam. Régen ha kijött egy új verzió, akkor már a bejelentéskor letölthető volt a factory image a kompatibilis eszközökre, most meg az N6 tulajok is tegnap kapták meg (így elmondhatják, hogy pont megvolt a 2 év support....ez is egy aljas lépés).

Ez most számomra nagyon nem szimpatikus lépés volt. :N

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.