Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Olvasd el a topik összefoglalót!

Google Nexus 5X

A Google 2015 szeptemberében kiadta a 2013 végén megjelent Nexus 5 utódját. Az utód már 5,2"-es fullHD IPS megjelenítőt kapott. Az LG G4-ből már ismert Qualcomm Snapdragon 808-as processzor mellett, 2GB ram és 16 vagy 32GB belső tárhely teljesít szolgálatot. A kraftott egy 2700 mAh-s akkumulátor biztosítja. A készülék, fekete, fehér és jégkék színben kapható.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4017) WynNyback válasza vacs (#4006) üzenetére


WynNyback
tag

Attól függ milyen igénye van a barátnődnek. Az én barátnőmnek egy P8 Lite is bőven jó. Semmi erőforrásigényes dolgot nem csinál. Eleinte én is azt gondoltam nekem a Nexus 5X sokáig bőven jó lesz. De olyan ez, hogy mióta ilyen vas (és szoftver) van a kezembe sokkal többet használom a telót olyan dolgokra amikre korábban nem. Ennek pl már elég nagy a kijelzője, ahhoz, hogy jóval kevesebbet használjam a PC-t. És jóval kevesebbet is használom. Eltudom képzelni, hogy annyira rákapok, hogy egy idő után kevésnek fogom érezni a vasat. 2 évig biztosan használni szeretném, de hogy utána mi lesz nem tudom. Szerintem, az, hogy most 2 vagy 3 GB ram van a telóban ugyanolyan procit nézve túl sokat nem oszt és szoroz. Pláne abban az összehasonlításban, hogy pl az MI4C 32GB változatában 3GB ram van. A telót használva viszont az jön le, hogy az 5X-hez képest akadozik, döcög, nem olyan harapós stb.. A G4-nél sem éreztem a plusz memóriát. Szerintem ha most veszel telót mind1, hogy 2 vagy 3 GB rammal veszed. A cucc ettől függetlenül fog elavulni. És lehet, hogy ez a teló a letisztult gyári Androiddal hozni fogja egy nem gyári doridos de 3 GB rammal szerelt teló teljesítményét hosszab távon (persze csak akkor ha ugyanolyan a proci vga stb..)

Summa: Nyugodtan megveheti, ha nem játszik a legújabb játékokkal, kimerem jelenteni, hogy három év múlva is ez egy használható teló lesz, hála a gyára droidnak ami folyamatos frissítést kap. Még egy nem gyári Droid pl G4 vagy MI4C lehet, hogy évvége felé már loturót nem fog kapni a hibákat meg bugokat meg csesznek javítani. Nem kell parázni a kevesebb RAM miatt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.