Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz Frozzy #37500 üzenetére
Másik USB-portba dugd addig az egeret ( pl gépház elejében lévőbe ha az N5 az alaplapi portokba van dugva. )
lord.lakli: szakadok szegényke amúgy. Sajnos frozzy ez ilyen. Nexus és win8.1 kínszenvedés együtt. mostani laptopommal nincs gond, de előzővel kb 4-5 órát szenvedtem mire tudtam debuggolni a telefont kábelen keresztül.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Madoc
veterán
Hidd el az egész családnak sőt idegeneknek is szoktam frissiteni.Nem ördöngősség.De minek is magyarázkodok....A toolkit bármit csinálhat a telóddal a háttérben,amiről nemtudsz.Nem tartom megbizhatonak.Egyszerű de nem biztonságos.Meg a dirty flash na az még a hülyeség.Nem mondom hogy nem csináltam-csinálom de nem rinyálok ha valami szar lett,hanem felrakom tisztán.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
eisento
addikt
koszonom Scooter74 forumtars segitseget de sajnos igy sem sikerult. mind1 megy vissza kitkat aztan meglatjuk ha jon 5.1 ota-n felrakom ha jo jo ha nem akkor meg go a vaci utra. ^^
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
magicbox
senior tag
Már bocsánat, de picit mindenki össze - vissza beszél. 8.1-en hibátlanul lehet flashelni, csak kézzel kell feltenni a rendes android naked drivert. Flashtool rengeteg gondot okozott nálam. Parancsablakos telepítéssel semmi gond nincs. Ha szükséges leírom a lépéseket pontról pontra.
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Frozzy
őstag
az miért lehet, hogy developers.googleról leszedem a gyári 5.1-et és sehogy nem tudom felvarázsolni ?:S
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Scooter74
őstag
válasz eisento #37507 üzenetére
Nem kell köszöni sajna nem tudtam segíteni, de azt nem tudom, hogy miért van nálad az, hogy a gép felismeri a telefont felis flasheli a flash-all.bat az Imagest minden gond nélkül és mégis frissíteni akarja a telefon az appokat. De mindjárt kitalálok valamit azt püben megírom.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Frozzy
őstag
na végre..
sikerült feltenni a 5.1-et. Királyság!!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Scooter74
őstag
Akinek nem sikerült feltenni az 5.1-s lollit azok esetleg megpróbálhatják ezt flashelni:
A mappában van a twrp recovery is amit lehet belőle törölni.
Illetve még annyit, hogy azért letöltés után egy crc ellenőrzés nem árt![ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
gabro0
őstag
válasz eisento #37481 üzenetére
Legyen rootolva először is a telefon. Kiinduló rendszernek ajánlom a 4.4.4-et, mivel ez már jól ismert.
Ez alól rakd fel a MultiROM nevű appot az áruházból. Nem néztem, de jó eséllyel már van flashelhető 5.1 zip hozzá. Az app telepít minden szükséges dolgot a multiboothoz.
Ha megvan, akkor a moddolt twrp-ből rakd fel az 5.1 zipet. Ha működik, cseréld le erre az elsődleges romot. Ezután törölhető mind a multirom, mind a másodlagossá vált korábbi android verzió.[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
aki nem akar teljes 5.1 stockot frissíteni, csak a BL-t és modemet és mindezt wipe nélkül annak ajánlom ezt a kis leírást:
[TUTORIAL] Update Bootloader + Radio LMY47D 5.1 [hhz12f + 2.0.50.2.25]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
SteveJobs
őstag
Ha esetleg valakit érdekel a Pure White romnak nagyon jó az akku ideje!
Remélem jól írtam mert az íràs szakértő kinyír!
-
szpali
addikt
válasz gabro0 #36792 üzenetére
Talán megvan a megoldás:
http://mobilarena.hu/tema/re_motorola_moto_g_nekunk_is_kene/hsz_14151-14151.htmliPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudom, mennyire emlékeztek, én is visszavittem a fehér nexumom a sim kártya repedés miatt. Nekem is kicserélték a teljes előlap+kijelzőt+oldalkeretet.
Hátha valakinek még kell ez az info..---
-
marquuard
veterán
Érkezett mai Catalysm béta.
PSN ID: marquuard
-
Dzsuri89
őstag
Tapasztalatom az 5.1-ről 5 nap elteltével.
Ma már nálam is megjelent a tetves kamera hiba... Csak itt az mmq camera daemon nevét nem láttam az aksiban.
Aksihasználatban soha nem akar eltűnni a wifi... Már a pozíciót is csak GPS-re raktam, az se segít. Ma reggel már nem volt wifin a készülék, pedig otthon mindig azon használom. 2-3x volt ilyen az elmúlt napokban, este pedig ismét ráment arra a wifire, ami el sincs mentve...[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
válasz Dzsuri89 #37530 üzenetére
WIFI hibádat ne szidd, már szidták elegen akik nem ismerik a wifi keresés mindig elérhetőséget a wifi spec beállításában. Tehát user error
Nekem most 50 óra alatt tartja még magát 1 Gb szabad. (Sys-520)
De ha felkúszik is a system akkor sem rebootolok megnézem hogy oldja meg maga...[ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
radicspeter1
őstag
CodeBlue 5.1 valaki próbálta már?
[LG NEXUS 5]
-
MrPetya19
addikt
Nekem két nap után tetszik ez az 5.1 egyenlőre.
Kevesebb a szabad ram általában, de mégis gyorsabb, és jobb a multitasking és az üzemidő is jobb.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
tybsen
addikt
válasz MrPetya19 #37534 üzenetére
Nem értem miért figyeli mindenki a szabad ramot? Tehát hogy ennek mi a jelentősége?
Engem kizárólag olyan tekintetben érdekel a dolog, hogy rendkívül idegesítő ha van még 800 MB szabad memória és mégis újratölti a különböző alkalmazásokat vagy a Chrome az egyes lapokat. Mert ennyi erővel simán lehetne egy 1 GB-os készülékem is, az is kb ugyanennyit töltene újra. Ez iszonyatosan zavar..
-
tybsen
addikt
válasz MrPetya19 #37536 üzenetére
Igen nekem még 5.0.1 van, ugyanez a gondom persze mint neked volt, meg ugye nyilván nem vagyunk ezzel egyedül.
Remélem megoldódik majd a frissítéssel tényleg. Bár nem értek hozzá , de számomra az lenne a logikus ha egészen addig nem záródna be semmi amíg el nem fogy a szabad memória, vagy legalábbis minimális nem lesz.
-
arkone
aktív tag
válasz radicspeter1 #37531 üzenetére
Tévedsz, azt is sohára tette.
-
marquuard
veterán
válasz radicspeter1 #37533 üzenetére
Igen, sajnos böngésző eléggé megakad scrollozáskor. Most Uber kernel van fent, semmi probléma.
PSN ID: marquuard
-
Dzsuri89
őstag
válasz radicspeter1 #37531 üzenetére
Ezerszer leírtam, hogy nekem soha nincs bekapcsolva.
-
slice14
veterán
válasz radicspeter1 #37533 üzenetére
Remélem hogy hónap végére kint lesz a stabil verzió. Addig elleszek stockon.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Robbertho
aktív tag
Napi jelentés Cataclysm 5.1 betáról:
Vettem a fáradtságot és mindent elölről kezdtem: full data wipe (SD is), stock 5.1 -> Cataclysm 5.1 beta -> ElementalX 2.11 kernel:
- A wifi eldobálás megszűnt/kiderült az oka (TB backup miatt dobja el este, más kérdés, hogy miért nem tud visszacsatlakozni)
- Memory leak nálam nincs, próbáltam mindenféle alkalmazással, mindig szépen felszabadítja a RAM-ot, ha elhúzom a nemrég használt alkalmazásoknál. Szabad memóriáról csak annyit, hogy a futónál általában 1 GB-ot ír, a tároltnál pár száz megát, ami dicséretes (nyilván azért vettem 2 GB RAM-os készüléket, hogy használja is a RAM-ot)
- Kamera bug nem jelentkezett eddig szerencsére
- A rendszer gyors, reszponzív, de Chrome-ban görgetésnél van, hogy 1-2 mp-re megáll, ezt egyelőre nem tudom miért csinálja
És ami a legjobban tetszik:
- Első indítás után is kiemelkedő akksi idő (helyzetjelentés be van kapcsolva, ugyanazok az appok, mint eddig, közepesen a fényerő, volt TB visszaállítás (~100 app), film nézés wifiről, FullHD-ban, böngészés Chrome-ban. Végig Wifi-n és 2G-n voltam, az eredmény: 4 ó 6 p kijelzőidő, éjszaka 1-2% merülés, minimális felébredés, ezzel az intenzív használattal is 20 óra akksi idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest