Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
-
BDave
őstag
Ha összedugom a telefont, akkor nem jelenik meg semmi az Eszközkezelőben (kivéve ha bekapcsolom az USB Hibakeresést). Így nem is tudom letörölni a drivert, se újra feltelepíteni.
(#38108) Just486: Köszi! Bekapcsoltam az MTP-t és felismeri a telefont (legalábbis a benti gép, majd otthon is kipróbálom)!
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Ma bementem az lg szervizbe érdeklődni. Sajnos a oldalkeret repedés mellett más is problémás, méghozzá a kamera előtti üveg, amit sikeresen sikerült kissé megrepesztenem. Ehhez mindenképp szükséges egy teljes hátlap csere? Csak ezért 9ezret számítanának fel.
-
Scooter74
őstag
válasz lita66 #38112 üzenetére
A fejlesztői menüben van!
Azt amikor engedélyezed a telefonon a számítógépedet.SteveJobs Azért kell akkor törölni amikor recoveryben vagy, mert ha kikapcsolás előtt törlöd akkor mire a telefon recoverybe lép arra a rendszer újra létrehozza az android mappát!
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Draken
őstag
válasz pumukli56 #38115 üzenetére
+(#38113) Just486:
köszönöm nektek, megpróbálom nekik elmagyarázni, hátha megértik. Én is mondtam az illető szervizesnek, hogy tudtommal a hátlap alatt is még van valami és azt kellene cserélni, erre mutatott egy rajzot, hogy már pedig alatta csak a főpanel van... Szívesebben venném ezt máshol, de ha már oldalkeretet (és kijelzőt) cserélnek garanciába, jobbnak látom, hogy ott csinálják meg egyben.
[ Szerkesztve ]
-
#Dániel
tag
Az miért van/lehet hogy a kamera sötét képeket készít? Csak ultra nagy vényben készít elfogadható képet, ha meg vakuznia kell, elképesztően sötét f0s képet csinál, és már párszor elgondolkodtam hogy falnak csapom
-
Scooter74
őstag
Egész jó eddig ez az OptiStock rom. 32 óra uptime után még mindig 400MB ramot eszik a telefon, és 1,2GB szabad ramom van.
Akkuval is kezd össze csiszolódni a rendszer úgy, hogy ajánlott részemről.
De amint nézem AICP is bejelentette az 5.1-t.
Meg Zoli dolgozik az Ő romján, úgy hogy szerintem el leszünk látva jó kis
Nyalókával nem sokára. Gyak gyözzük próbálgatni.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
SteveJobs
őstag
-
hamham
tag
Tempered glass témában van vmi tuti vétel? Én nillkinre gondoltam elsőként
-
slayerenkala
tag
Felraktam az 5.1-et kb. egy hete, és azóta olyanokat csinál a telefon, hogy küld a szolgáltató egy sms-t hogy felhasználtam a napinet díjcsomagot és levonja szépen a 190 Ft-ot, nincs előfizetve net a telefonra, feltöltőkártyás és ezt úgy hogy le van téve az asztalra a telefon és hozzá se érek.
Nincs bekapcsolva a mobil-adatforgalom természetesen, ez eddig tökéletesen is működött.
Kipróbáltam úgy is hogy be van kapcsolva a wifi és úgy is hogy nincs, és az az érdekes, hogy miután elküldte az sms-t a szolgáltató, nem látok semmilyen adatforgalmat. Megvan lassan fél éve a telefon, csak ennél a frissítésnél csinált ilyet.
Valakinek van ötlete erre?
-
arkone
aktív tag
válasz slayerenkala #38123 üzenetére
Felhívhatnád a szolgáltatód, hogy ők látják e.
-
slice14
veterán
Telekom-os vagy? Telekom app mit mutat?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
palesz53
senior tag
Mondjatok egy használható gapps-t, most, hogy a pa-s fejlesztő befejezte.
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
zolka95
őstag
Én is telekomos vagyok. Ilyet nekem is csinált egyszer a piszok. Ha bekapcsolod a mobilnetet akkor aktiválódik a díjcsomag. Ha nincs bekapcsolva akkor valamiért magától kapcsolódik be. Lehet ez egy bug.
Nálam csak egyszer volt ilyen.Nézd meg a beállításokban a mobilhálózatokat, hogy biztos offolva van-e
[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
WolfLenny
aktív tag
Valaki másnál is csinálja az 5.1 stock, hogy ha leveszem a töltőről, akkor egyből 99% lesz?
Kicsit fura. A saját töltöje, amivel ezt sose csinálta... -
roland091
senior tag
sziasztok 5.1 óta tapasztalt valaki olyat, hogy nehezebben tölt be egy-két dolog ? Például ilyenekre gondolok h play áruház, instagram képek, fb képek.
-
bl4ze
veterán
Urak,
egy használt N5 irányába kacsingatok, már nem garis patika állapot. 5.0.1 van fent rajta.Mi az amit használt készülék vásárlásakor érdemes rajta megnézni, kipróbálni ? Van ennek a telónak valami rákfenéje, gyenge pontja amit nézzek meg ?
Akku 5.0.1-gyel meddig bírja nagyjából ? Olvasom az 5.1 sokaknak extrémem meríti...
Tokot milyet ajánlotok a telóra ha megvettem ?Előre is köszi
.:. bl4ze .:.
-
Kispósi
aktív tag
Üdv!
Az expansysnál vett N5-öt vihetem a magyar szervizbe vagy csak az expansyson keresztül lehet gariztatni? Az oldalkeret van megrepedve simkarinál, jacknél, hangerőnél.
Köszi!
-
Fkris
őstag
a hangszoro, kamera mukodik-e, gombok jok-e.
ha ez megvan es bootol, baj nem lehet.atlagos SOT 2-4 ora kozott van nap vegen ugyis toltod.ha vedeni akarod akkor spiegen neo hybrid, ha nem szoktad a telefonod dobalni akkor slim fit.mindketto spiegen.
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
palesz53
senior tag
Újrakezdte? Mert ő is abbahagyta egyszer vmikor tavaly.
Legalább van akkor vki, aki foglalkozik a gapps - szel.vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
GrooveHero
addikt
Igen, micro sim megy bele. Bármelyik GSM boltban ingyenesen, vagy kb 500ft-ért méretre vágják neked. Vagy bemész a szolgáltatóhoz, hogy a mostani nem jó, mert dobálja a jelet, nincs térerő, nem tudnak elérni, stb...elvileg ők is bérmentve cserélik
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bl4ze
veterán
válasz GrooveHero #38145 üzenetére
Köszi, a mostani is az , szintén LG-ről lépek feljebb egy Optimus F6-ot váltok erre.
Abba is micro sim, méretre lett vágva a régi.Ok akkor átvételkor kamera, hangerő, hívást tesztelem + gombok.
5.0.1 van rajta, az maradhat gondolom úgy olvasom az 5.1 még elég vacak, nem stabil ? ?? ?
.:. bl4ze .:.
-
Fkris
őstag
matt folia, vagy edzett uveg.nekem foliam van, nillkin, teljesen elegedett vagyok vele
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
Jól néz ki, ebayrol rendeltem a nillkint, asszem 2-3 ezer volt, de azota rajta van.kb 7 honap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest