Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Pár hétbe belekerül, míg mindenki megkapja az ota-t.
Egyébként az 5.0.2 nem jött ki, csak N7-re és N10-re.
-----------------
Ahogy látom az N4-ről már le is mondott a gugli. Legalábbis nincs 5.1 image rá.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
bl4ze
veterán
válasz slice14 #38310 üzenetére
Ja,értem. Azt a pár hetet kibírom akkor,nekem jó a mobilon is a frissítés, ahogy korábban KitKat-re lehetett egy másik LG telómon.
Flashelgetni nem akarok.Illetve ha van itt fórumos akinek az 5.1-ből van jó,bevált verzió és Pest Megye és felrakja nekem azt megköszönöm valamivel (Budaörs, Törökbálint, Érd, Diósd zóna vagy Bp.XXII.kerület)
.:. bl4ze .:.
-
-
bl4ze
veterán
Urak, egy kérdés, lehet buta akkor bocsánat :
a korábbi telefonom (LG F6 Android JB) nem kellett folyamatosan a hely/GPS-nek ahhoz bekapcsolva lennie, hogy mondjuk a foursquare tudja hol vagyok. (mobilnet adat, wifi stb.)
A N5-ön viszont nem megy a foursquare csak akkor ha egy pillanatra mondjuk benyomom a hely(GPS) gombot.
van rá mód,hogy mobilnet adatból - wifi is kinyerje a helyzetem? nem akarnám ilyenkor ki-be nyomkodni a hely(GPS) gombot..:. bl4ze .:.
-
WolfLenny
aktív tag
Érdekes, hogy egyszer ugyanolyan használat mellett majdnem 2 nap és több mint 2 óra SOT bír ki.
Most meg nincs egy egész nap, másfél óra SOT és már 15%-on van. Pedig a ugyanúgy wifin van.Most az Android system és az Androis OS zabálja az aksit....
Nem értem. Kb. 1 hetes stock 5.1 van fent. -
-
palesz53
senior tag
Az, hogy engedélyezed a gps-t is (folyamatosan), nem jelenti azt, hogy az folyton használatban van. Csak akkor fogyaszt, ha vmilyen szoftver használja (esetedben pl a foursqure, de lehetne pl navi stb.) - ha 20 alkalmazás használja, és 2 percenként, akkor többet fog fogyasztani; ha csak 2, és az is ritkán igényli, akkor meg észre sem fogod venni.
Egyébként nem értem, miért nem megy az fs, ha nincs gps kapcsolat... A wifi és a hálózat csak közelítő pontosságra képes, de ettől még mennie kéne.
[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
bl4ze
veterán
válasz randras_83 #38321 üzenetére
powerbank nekem is van, ha céges autóval megyek amiben nincsen töltő én is mindig zsebre csapom
az i** navi azért igen komolyan tudja meríteni az akkut.:. bl4ze .:.
-
GrooveHero
addikt
Mióta megvettem a sygicet (nem, nem kamu, tényleg megvettem, nem torrentről van ) azóta nem használom. Valahogy utóbbi jobban bejön.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
zolka95
őstag
válasz GrooveHero #38323 üzenetére
Mit tud az a sygic, amit a Here nem?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Scooter74
őstag
Mondjuk én a google maps-l is nagyon elégedett vagyok!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
GrooveHero
addikt
válasz zolka95 #38325 üzenetére
Mondjuk pont nem használom, de magyar nyelv, fateromnak pölö jól jön, hogy magyar a sygic. Meg töltögetni térképeket, hogy offline is tudd használni? A tököm az. Na meg jobban is tetszik. Ennyi.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
YAS-dude
őstag
válasz Scooter74 #38326 üzenetére
A gmaps-hez képest az *go valahogy sokkal használhatóbb, értelmesebb hangutasításokat ad. Én legalábbis nem nézegetem vezetés közben, hanem a hangos navigálásra figyelek, tehát ez nekem fontos. A "haladjon északkelet felé" nem hasznos. Ami egy többsávos úton az *goban "tartson balra", az mapsben "kanyarodjon enyhén balra", ez is enyhén szólva zavaró. Az *go valahogy mindig pont jókor mondja hogy mikor merre menjek, nem túl korán, nem túl későn.
-
radicspeter1
őstag
Na újraindultam 320h után. Már 1Gb systemnél érezhető volt hogy az MC5 és a chrome nem folyik csak folydogál... Viszont friss rendszerrel most érződik ám a különbség!
[LG NEXUS 5]
-
( V )
veterán
válasz radicspeter1 #38332 üzenetére
és a LMY47I-t fölraktad már?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
vacs
veterán
válasz zolka95 #38325 üzenetére
A Sygic most 50% vagy 70%-al olcsóbban vehető meg, [link]!
Örök életre szóló licensz + frissítés csak 6000 Ft vagy 7500 Ft (20 vagy 25 €).A Sygic TomTom térképet használ, a Here meg here-t (navteq).
Nyugat eu-ban mindkettő jó, de Magyarországon a Here a legrosszabb térkép, a TomTom a köztes, és a TopMap a legjobb.
Ezzel persze lehet vitatkozni, pedig így van, mert kb tavaly ilyenkor az új M0-s + a Hévíz-i elkerülő már benne volt a topmap-ba, de a here-be csak fél évvel később került bele![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
-
Scooter74
őstag
válasz radicspeter1 #38336 üzenetére
Nekem nincs!
AICP 5.1 mikor lesz, nem tudod véletlenül?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
( V )
veterán
válasz radicspeter1 #38336 üzenetére
csak azt hittem te vagy itt a pioneer!
-
( V )
veterán
-
szentkuti11
addikt
Valaki feltette már az LMY47I-t? Bármi különbséget tapasztaltatok az előző 5.1 release-hez képest?
-
bilikm
csendes tag
válasz szentkuti11 #38340 üzenetére
Én felraktam, igaz nem tiszta telepítés volt (ahogy már az 5.1 sem nálam), de semmi különbséget nem tapasztaltam eddig.
-
noorbertt
őstag
Gyari 5.1 150h uptime és 450szabad RAM. Nem akad és nem fagy, eddig tökéletes. Bár mióta lollipop van rajta azóta 2h a képernyő idő általában
-
LógaGéza
veterán
válasz Scooter74 #38337 üzenetére
Már megy nagy erővel a merge, kb akkor, amikor a CM12.1 njightly is kijön (+ max 1-2 nap).
Más:
Kis falunkban 4G és 2G van. A VoLTE hiánya miatt ugyebár ha hívást indítok, akkor visszakapcsol 2G-re, és úgy tudok telefonálni.
Na már most előjött egy olyan hiba, hogyha hívok valakit, és kinyomja a hívott fél, akkor egyszerűen nem áll fel hálózatra egy jó fél percig, csak No service fogad. Ez azért cink, mert általában aki kinyomja, az vissza is hívna, és csak az SMSek jönnek, hogy nem fogadott hívásom volt.
Valaki találkozott már ilyennel? Full stock 5.1 (kivételesen )."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
eisento
addikt
vki tud linket adni ahol mindig a legfrisebb adb-t rakjak fel?
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
marquuard
veterán
-
pumukli56
tag
Sziasztok!
Még mindig nem érkezett meg a power bankom a Banggood-ról
holnaphoz lesz 1 hónapja hogy megrendeltem.
Ti mit tennétek a helyemben?Pü-re válaszolni nem bűn! / LG Nexus 5 White 16GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest