Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
válasz Víz Elek #36043 üzenetére
Nekem 500MB-s csomag van a feleségemnek pedig 100MB-s és mind a kettőnknek 4G-t ír a telefon.
Örülni fogok ha marad a 4G!
Amúgy annyit tudok, hogy a Telenor lezárta az összes régi előfizetést mert azok megszűntek és már csak újak vannak.
Lehet ennek is köze van hozzá?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
noorbertt
őstag
válasz randras_83 #36042 üzenetére
Holnap fogok beszélni azzal aki kontaktban van velük. Ha van valami jelzek.
-
slice14
veterán
Valaki használ taskeres auto brightness beállítást? Leírná a Brightness értékeit, ha szépen megkérem?
Azért írom ide, mert N5-höz kellene.
Előre is köszönöm.
Igazából a első érték nekem nagynak tűnik itt, de ez csak egy személyes vélemény. Bátr már meg is találtam xda-n.
Alig várom a megbízható xposed+gb párost, nem kéne taskerrel it varázsolni az auto fényerővel.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
aizen92
addikt
válasz noorbertt #36056 üzenetére
már vártam egy ehhez hasonló HSZ-t. A taskernek ez a lényege, hogy ha hazaért az ember és egész nap pl. városban utazgat, ahol kell a nagyobb fényerő, otthoni wifit észlelve szépen levesz 10%-ra, mert fölösleges 50-70% körül mennie. Az az értelme, hogy ne kelljen kapcsolgatni.
Nagyon jó, hogy te nem tudod használni/nincs szükséged a taskerre, mert inkább folyamatosan kapcsolgatsz mint egy májom, de aki tényleg " okos" telefonnak akarja használni attól ezt ne vegyük már el egy ilyennel" két simitás az egész..... minek?".
Amúgy nem két simítás, hanem 2 lehúzás és 2-3 simitás.
Imádom amikor fórumon valaki kérdez egy technikai jellegű kérdést, erre meg jön valami okostojás azzal, hogy "minek neked "én nem használom úgyse"". "fölösleges, minek akarod megcsinálni??
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
slice14
veterán
válasz noorbertt #36056 üzenetére
Hát én inkább használnám, mert az alap auto brightness alsó skálán gyalázat.
#36057 aizen92: Megértem az álláspontod, de nem azért vetettem fel a témát, hogy vitát generáljak.
Egyébként az xda-s értékeket kicsit átdolgozom és meglátom mi lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz Víz Elek #36066 üzenetére
Na most beszéltem Telenor-s ismerősömmel és ő mondta, hogy mindenkinek akinek olyan előfizetése van és LTE képes a telefon illetve a sim kártyája beleértve a céges előfizetést is azok megkapták a 4G-t.
És maradni is fog nekik.
Eddig teszt üzem volt és voltak stabilitási problémák de márt ezt is javították. Állítólag ez is közrejátszik.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
slice14
veterán
Ezek szerit az eddigi verziók alfák voltak.
-
randras_83
addikt
noorbertt, aizen92 ne tépjétek szét egymást, mind a kettőtöknek igaza van.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
twine
veterán
válasz randras_83 #36071 üzenetére
+1
Előbb elkezdtem a monológom, aztán visszatöröltem...De ennyi lényeg jó kis topic, jó közösség...ne marjátok egymást... mindenki nyugodjon le pics@ba -
Scooter74
őstag
horvathkrisz,slice14:
Utánozzák a Google-t, ugyan olyan prew verziót adtak ki mint anno az 5.0-s volt.
Ők még csak most értek el erre a pontra!twine: +1
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
válasz randras_83 #36074 üzenetére
Nem tudom, hogy 8-ból lett volna e nem vagyok IOS párti!
5.1-l lehet azért hallgatnak mert nem sikerült még a hibát javítani, vagy valami nagy dobásra készülnek google-k!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
mukisrác
aktív tag
válasz Scooter74 #36067 üzenetére
azért ennek a "mindenkinek 4g-s internetet" dolognak meg van az ára a céges szektorban.
nekem:
+600 ft egyéb költség a telefonszámlához, ami nem lebeszélhető
+3 ft kapcsolási díj minden kimenő híváshoz (beleértve a flottán belüli számokat)ennyit a telenor "jófejségéről" !
[ Szerkesztve ]
Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
Enzolord
addikt
Sziasztok!
Még új vagyok ebben a csoportban, most csatlakoztam a Nexus 5-ösök táborához, eddig elégedett vagyok, egy igazán remekül összerakott gépezet, szeretni fogom.. Egy problémám azért lenne vele, mégpedig a villódzó képernyő! nem zavaró, de ha van rá megoldás, amivel nem kell szervizbe vinnem, azt szívesen veszem..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
tybsen
addikt
Elegem van ebből a memória elfogyás problémából, gyakorlatilag két alkalmazás között nem tudok normálisan váltani , állandóan újratölt a Chrome.. látom amikor újratölti a widgeteket, stb. akadozások…
Van értelme egyáltalán gyári beállításokat visszaállítani, vagy majd csak a következő frissítés oldja meg? Az utóbbi időben nagyon masszívan jelen van a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz horvathkrisz #36078 üzenetére
Igen, de garival, szóval ha más nem, majd beviszem szervizbe, csak hátha tapasztalta ezt más is, és megoldható szerviz nélkül..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz #49738752 #36083 üzenetére
Azt hol tudom kikapcsolni? ott nincs a menüben opció, ahol a Samsungoknak volt..
Megtaláltam, kikapcsoltam, de nem oldódott meg sajnos..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
marquuard
veterán
Hybrid Kernel-t használ valaki?
PSN ID: marquuard
-
noorbertt
őstag
válasz slice14 #36058 üzenetére
Így más, viszont én nem bíznám taskerre mert nem lesz tökéletes. Itt vagy pont a nexus 4 topikba volt ilyenről szó és kernelen belül lehetett állítani.
Nem beszólni akartam, de annak nem látom értelmét hogy ha hazajossz akkor lejjebb vidd a fenyerot és így tovább, mert inkább pain in my ass mint sem hasznos.
Azt meg nem is értem miért kell úgy viselkedni egy fórumon belül mint egy kis szaros puppy.
-
Enzolord
addikt
válasz SteveJobs #36090 üzenetére
Ez gondolom, garanciális..
Mennyi idő vajon a csere?(#36088) aizen92
próbálok majd csinálni egyet, ha lesz itthon egy másik teló..[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz SteveJobs #36090 üzenetére
Sanszos az is, vagy a szalagkábel ment tönkre. Mindenféleképpen garanciába ha megoldható.
noorbertt: még kontrázz rá párszor, aztán jöhet a személyeskedés. Nyugi én ehhez már nem fogok asszisztálni
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Enzolord
addikt
válasz aizen92 #36093 üzenetére
és SteveJobs, köszi az infot, akkor beviszem a boltba, ahova garis, hogy nézzék meg..
-
tybsen
addikt
-
törölt tag
Sziasztok valaki meg hasznalja a 4.4.4-et? A gyakori memory leak miatt erosen elgondolkoztam, hogy amig nem adjak ki az 5.1-et addig visszarakom.
Valaszokat elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest