Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
Aki rakott már fel edzett üveget attól kérdezném:
Könnyű felrakni,el lehet rontani,mert a videókon úgy láttam könnyebb felrakni mint egy sima fóliát?Vagy vigyem el egy gsm-be és ott felrakják? -
zsarkov
tag
Van arra magyarázat, hogy a flash-all szkript miért dob "missing" hibákat, miért kell az img fájlokat egyesével felraknom mindig factory image esetében? Windows alatt is próbáltam, ott sem működik a flash-all.bat, Linux Mint 17.1 alól sem a flash-all.sh. Kénylmesebb lenne nem egyesével beírogatni a parancsokat.
-
zsarkov
tag
válasz marquuard #35509 üzenetére
Pont ezért kérdezem, mert mindenhol tényként közlik, hogy nem mindenkinél működik, de magyarázat nincs rá.
Scooter74: Linux Mint alatt a hivatalos repoban található fastboot-toolst és adb-toolst telepítettem. Windows alatt meg azt hiszem az XDA-ról letöltött minimal adb, fastboot csomagot telepítettem. Ez utóbbit kölcsön PC-n, mivel egyáltalán nem használok Windowst, csak a kíváncsiság hajtott.
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz SybenX #35507 üzenetére
én mondjuk kicsit bénáztam az enyémmel, mert a ragadós hátuljára por került, le akartam törölni és ugye még több ment rá
szerencsére volt hozzá egy matrica ami lehozta a ragadós oldalról a portde simán felrakhatod csak olvasd el a kézikönyvét
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
gery2123
őstag
válasz zsarkov #35508 üzenetére
Hú, ha jól rémlik akkor terminál sudo su. Majd ugyanúgy sudo fastboot flash flash-all.sh
Jaj de hiányzik a desktop linux. Jó ez a Windows tablet de nem az igazi na......
Még szerencse, hogy a kis otthoni média szerverem ubuntu14.04.1 Lts szerver van, és ott ki tudom élni a vágyaimat.ja és én régóta ezt használom linux és windows alatt is [link]
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
zsarkov
tag
válasz Scooter74 #35514 üzenetére
Értem, persze, és köszönöm is, de .exe fájlokkal nem tudok mit kezdeni Linuxon
gery2123: Szóval akkor azt mondod, hogy a root joggal való indítás hiányzik (sudo su)? Mert én csak megnyitottam terminállal a mappát, ahol az image van, aztán sh flash-all.sh paranccsal indítottam a szkriptet. A fastboot parancs előtt nem is kell a sudo, szerintem. Legalábbis, amikor egyesével flasheltem az img fájlokat nem kellett. Csak fastboot flash radio radio.img, stb. Amúgy megnéztem, a legrisebb adb, fastboot-tools van fent.
[ Szerkesztve ]
-
-
twine
veterán
válasz aizen92 #35519 üzenetére
Hál'isten ilyen durva dolgokat nem tapasztalok,, (pont olyan a rendszer mint eddig) bár az is igaz, hogy ma keveset tudtam érdemben használni a telefont...gravity box úgy tűnik nem akar működni...semmi hibát nem ír, csak egyszerűen semmit nem csinál amit beállítok...Viszont a MinMinGuard-ot most hegesztettem fel xposed alá,, és az faján teszi a dolgát
Magyarul nagyon alpha ez még valóban...de legalább látjuk, hogy készül...
Ja igen,,a "kép" nekem is olyan mint amit a kolléga fent linkelt...mintha nem működne a keretrendszer..de a minmin meg mégis...Szóval magam sem tudom...furcsa...[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
nálam használhatatlan lett a telefon. Most mentem az adataimat és flashelek rá egy 5.0.1-et mert totál K.O.
nem lehet semmire se kattintani, ha hívnak nem jelzi, én random indítok hívásokat......."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
fsz se gondolta volna, hogy Xposedék kidobnak egy ilyen kókány gány melót a kezükből. Betatesztelje nekik tudod ki.....
Mindegy gépet felismeri restart után 7 percig. szóval restartolom 7percenként hogy a képeket kimentsem, többi felhőben szóval nincs gáz. Egyedül a képeket és a download mappámat mentem ki külön a többi újratelepít.és igen. Xposed tette így tönkre. stock minden. restart után 1 alkalmazást el tudok indítani, utána megőrül a telefon a laptop pedig kb 7 percig látja utána puff eltűnik.
természetesen lassabban nem is jöhetne a Google szerveréről az img.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
gabro0
őstag
Ilyenkor jó a multiboot. Van a mindennapi rendszer meg egy vagy akár több teszt. Azokon belül meg úgy lehet elrontani, ahogy jólesik.
-
Scooter74
őstag
válasz gabro0 #35528 üzenetére
Az igaz de a multiboot is akkor jó ha minimum 32GB telefonod van.
Amúgy én pont az ilyenek miatt semmi olyat nem tárolok a telefonon. Megy a felhőbe egyszerre és kész. Így bár mikor jöhet a flash-all.bat
Parancs.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
marquuard
veterán
Én is felraktam az Xposedet, de szerencsére volt mentésem, mert az optimalizációnál újraindulgatott.
PSN ID: marquuard
-
zolka95
őstag
[Unofficial] List of working Modules for Xposed on Lollipop
nincs köztük a stock
multiboot?
több romot lehet rárakni a telóra és bekapcsolásnál kiválasztani melyik fusson?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
csipuka
senior tag
-
csipuka
senior tag
válasz migabi24 #35535 üzenetére
Nekem anno egy xposed-es modul jelentette a vegso megoldast, a hosts file-nal mindig atcsuszott valami.
A 40Mb eleg nagy, de ha nem frissul, akkor mint halottnak a csok. Az adaway-ban legalabb rabokhetek a frissitesre, a masiknal mindig ra kell keresni, hogy van-e frissebb.
Nekem jelenleg a firewall ami a megoldast jelenti az adaway-al egyutt. Varom, hogy az xposed hasznalhato legyen Lollipop-on.
Hasznald egeszseggel a masikat, ha bevalik. -
Scooter74
őstag
Aki Boostpop romot használ az még nem vette észre, hogy nem mindig de egyszer kétszer eldobálja a hálózatot a telefon? Egy pár másodpercekre de olykor nincs hálózat.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
metal01
őstag
ElementalX 2.08!? Tegnap még csak 2.07 volt...
-
csipuka
senior tag
válasz migabi24 #35537 üzenetére
Meg kitkaton hasznaltam par honapja, szoval ha jol emlexem akkor a minminguard volt.
Nem tudom hogy csinalta, de az adaway-nal jobb volt. -
s3nsitivity
addikt
Rég jártam erre sajnos..
Beígértem a cikket még anno hát tessék. Nexus 5 - Az öreg harcos
Egyébként pórul jártam az 1+1 el ugyanis ellopták
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
gery2123
őstag
válasz s3nsitivity #35545 üzenetére
Mi van? Ellopták? Nagyon sajnálom, de ne hagyd annyiba irány a szolgáltató és a rendörség!
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
huan
őstag
A TWRP könyvtárba mentett biztonsági mentést semmivel nem "látom".
Ti mivel másoljátok le PC-re? -
-
LógaGéza
veterán
válasz s3nsitivity #35545 üzenetére
Ezt szomorú hallani Valami védelmi szoftver nem volt rajta? Vagy esetleg Android Device Manager?
Bár gondolom ezeket már végigjártad...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest