Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Közben kijött az AICP első RELEASE Lollipop verziója - ha véletlen használja valaki
Letöltések: [link][ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
ntomka
nagyúr
válasz metal01 #35300 üzenetére
Ez a gapps tetszik, szerintem kipróbálom. Eddig a PA gapps csomagot használtam, mert azzal megy a hdr+ a kamerában, de túlságosan visszabutít stock szintre. Nekem jó lenne a cm féle megoldás, ha a hdr-t nem ütné ki. Ez amit linkeltél az írások szerint vegyíti a kettőt.
ツ Headphones on - World off
-
Fkris
őstag
Igazabol ha van benne play, akkor nem kell mas, mert a tobbi gapps beszerezheto playen keresztul is, mert az tulajdonkeppem egy appgyujtemeny.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Scooter74
őstag
Ezek közül melyiket?
Miért a romban van gapps?Download GApps Minimal Edition 2015-02-08 GPS 430 [Universal DPI, armeabi-v7a CPU] (36 MB)
Download GApps Minimal Edition 2015-02-08 GPS 434 [240 DPI, armeabi-v7a CPU] (29 MB)
Download GApps Minimal Edition 2015-02-08 GPS 436 [320 DPI, armeabi-v7a CPU] (30 MB)
Download GApps Minimal Edition 2015-02-08 GPS 438 [480 DPI, armeabi-v7a CPU] (30 MB)
GApps Minimal Edition GPS 440 [Universal DPI, arm64-v8a CPU] (39 MB)
GApps Minimal Edition GPS 446 [320 DPI, arm64-v8a CPU] (33 MB)
GApps Minimal Edition GPS 448 [480 DPI, arm64-v8a CPU] (34 MB)
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
válasz metal01 #35313 üzenetére
Kell a gapps a romhoz, én ezt tettem fel hozzá:
gapps-lp-20150203-minimal-edition-gps438-480dpi-signed
Teljesen jó a rom eddig az EX 2.05-s kernelt tettem fel mellé az alábbi állításokkal:
Default beállításokon, csak 750 min undervolt van
és a végén USB fastcharge,
exFAT support és
backlight dimmer van bekapcsolvaAmúgy szerintem több beállítási lehetőség van az Europhia-OS-ban de ez is megéri a próbát.
Gyorsaságra szerintem üti az EOS-t.
Nekem eddig tetszik, de majd meglátjuk mit produkál.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
slice14
veterán
Az eos módosit valamit a bl-ben vagy cseréli a radio-t? Csak azért kérdem, mert visszaraknám a catast. Visszaállítanám a stock-ot és utánna flash-ném a catast.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
szata.68
senior tag
Hamarosan jön az Xposed 5.0-ra! [link]
-
marquuard
veterán
-
Víz Elek
senior tag
Készítettem még egy teszt videót normál fényviszonyok mellett, az L camera programmal.
Amióta feltettem ezt az audiofix stereomod-ot, azóta hallani egy kis ciripelést a felvétel közben, de csak az L camera-nál, a gyári kameraprogramnál ilyen problémám nincsen.
Illetve még az aggaszt egy kicsit, hogy be van kapcsolva videó felvétel közben az autofocus, de mégsem fókuszál automatikusan, csak ha én rábökök a kijelzőre, ez miért van?
Samsung S9
-
rjg
őstag
válasz radicspeter1 #35324 üzenetére
Azért reméljük az 5.1-el nem cserélik le az ART-ot, így van némi esély a gond nélküli váltásra. ;-)
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
LógaGéza
veterán
-
gery2123
őstag
Na csak felraktam a boostpop romot. Eddig tetszik, igaz a status bar beállításnál hiányzik egy kicsit a kör alakú kijelzés, a dátum. De lehet nélküle lenni. Az akku pedig majd kiderül.
-- PSN_ID: GerY2123
-
zolka95
őstag
Gyere máár 5.1
gyere máár, ide máárírjunk neki verset hátha hamarabb ideér
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
mmarta
senior tag
válasz randras_83 #35344 üzenetére
Üveget vettem, de előtte nem sokkal raktam fel egy Slickwarp ajándék fóliát majdnem tökéletesen, 1 bubival .
-
LógaGéza
veterán
válasz Víz Elek #35326 üzenetére
Ha véletlen azt látod, hogy egy random emberke integet a hídnál a nagyvilágba, akkor az lehet én leszek
Ha legközelebb arra járok, akkor biztos megteszem"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest