Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz Víz Elek #36348 üzenetére
Engem meg a memori leak idegesít de nagyon. Tavaly a nexus4 kitkat és az n5 is olyan volt mint a vaj. Most meg................
Komolyan momdom, ha nem nyírna ki a kedvesem ha cserélnek megint telefont akkor cserélnek. Tudom, hogy nem a készülék hibája de kezdem utálni egy kicsit-- PSN_ID: GerY2123
-
ricsike24
tag
Sziasztok!Latom elegge el a topik folyamatosan olvasom!Olyan kerdesem lenne hogy ugye alul 2 hangszor racs van de nekem pl csak az egyik szol nem tudom ez egyeni hiba e vagy az osszes ilyen!A masik a radio hianya!Lehet valamit kezdeni vele?Ugy ertem van ra valami megoldas ggplay.en kivul?elore is koszi
-
gery2123
őstag
válasz Víz Elek #36356 üzenetére
Nem sokat használom a kamerát így nem is találkoztam vele 5.0 alatt még. Persze hogy vannak hibái minden készüléknek, csak könnyen hozzá szoktam KK alatt, hogy ez egy prémium készülék belsőleg és nem tölti ujra 2 Chrome ablak közül az egyiket ha váltok.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Scooter74
őstag
válasz Víz Elek #36356 üzenetére
Nekem Nexus 4, illetve eddig Nexus 5-n sem volt kamera bug-m.
Tök mindegy milyen rom volt van rajt mindig a gyári kamera appot telepítem. A romba integrált kamera appot pedig törlöm, alapból.
De le is kopogom gyorsan, kop, kop, kop.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
radicspeter1
őstag
Memory leak engem is ************ zavar!
Jöjjön már 5.1!![ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
metal01
őstag
Ne panaszkodjatok! Úgy jó ez ahogy van. Én elmondtam már a véleményem, le is torkoltak érte
-
m_dawe
senior tag
Srácok köszönöm mindenkinek az eddigi segítségét/véleményét/tapasztalatát
Minden fórumtárs kedves és segítőkész volt
Következő telefonom egy LG G2/G3 lesz.
További kellemes Nexusozást és bugmentes 5.1-t kívánok -
metal01
őstag
válasz randras_83 #36364 üzenetére
Na, de mi lesz majd, ha kijön az 5.1. Lesz még itt parádé
-
GrooveHero
addikt
válasz G4bi89 #36366 üzenetére
Naná. Valamit kell csinálni az 5.1 után is. Mint az autószerelés. Van 6 hibája, a szerelő megcsinál 3-at, hogy vidd jövő 7en is és legyen munkája. Tökéletesre megcsinálni? Meh...felejtős
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Következő lenne a kérdésem:
Van egy Spigen - Ultra fit tokom amit teljesen lezúztam (többszöri leejtés) jó, hogy vékony de túl vékony. Alig védi a telefont. Van egy Spigen - Slim Armor tokom is. Bírja az esést, szuperül védi a telefont de túl nehéz és nagy.
Nincs a kettő között valami??? Ami nem annyira bumszli mint a Slim armor de még eléggé bírja a gyűrődést. Csak minőségi cucc érdekel, ami tényleg védi a telefont mert gyakran pottyantom!
A segítséget előre is köszönöm!
-
bucsupeti
senior tag
válasz G4bi89 #36366 üzenetére
még jó hogy ez a három hiba nálam nem jelentkezik. sosem volt szivárgás, a kamera tökéletes minden szempontból és az aksi a lollipoppal (L preview óta) nálam jobban teljesít mint KitKat alatt volt.
[ Szerkesztve ]
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
Scooter74
őstag
válasz GrooveHero #36367 üzenetére
A mai szerelő megcsinál 3-t!
Á dehogy inkább elbasz 3-t és azt csinálja meg, hogy le tudjon húzni!
Na jó nem mindegyik de a többség igen.
Amúgy teljes mértékben igazad van mert ennek az Istennek az idejében nem biztos, hogy lesz stabil STOCK rom!Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
gery2123
őstag
Na akkor, megy mindenkinek a google aszisztens? Nekem abszolút nem működik. Csak most veszem észre, higy flasheltem a gyári img.
Másnak megy?-- PSN_ID: GerY2123
-
marquuard
veterán
válasz radicspeter1 #36359 üzenetére
Ez a bootanimation bináris valamilyen szinten megoldja, de a felhasználók tapasztalatai alapján ennél azért komolyabb baj van. Inkább késsen, de legyen vállalható.
PSN ID: marquuard
-
tankraid
aktív tag
válasz zolka95 #36378 üzenetére
hát neo hybridet nézve túl nagy különbség nem lehet bár nem volt a kezembe. ha méretre meg súlyra nem tér el sokban akkor már inkább az armor azt sokszor ejtettem, sarokra is meg kijelzőre is derékmagasságból és semmi. a slim első ejtésnél repedt meg lepattogzott. legutóbbinál szét is jött meg a nilkin 9h screen potector is repedt.... (bár még jó hogy nem a kijelző) csak nekem az armor már kicsit sok, főleg nyáron. ezért kellene valami a kettő között.........
-
johnsmithnex
tag
Akinek hiányzott a néma üzemmód!
[link] -
Fkris
őstag
válasz tankraid #36379 üzenetére
Neo hybriddel tolom, hat azert novel a telefon mereten.
Ha olyan helyre megyek akkor az van fent(buli, inni, melo), de ha csak suliban vagyok vagy haverokkal, akkor a slim van fent nalam.
Slimmel ejtettem mar le jarolapra, semmi baja nem lett.
Hybriddel meg nem ejtettem, csak kocsi ulesere, onnan meg visszapattan.Talan a hybridet jobban meg tudod markolni, ezert nincs vele gaz."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
metal01
őstag
-
gabro0
őstag
válasz lord.lakli #36347 üzenetére
Ez nem valami bíztató Én is nemrég adtam le gariztatni a telót.
-
gery2123
őstag
válasz Grande Ale #36383 üzenetére
Nem nálad nyugi. Olvasom itt itt, hogy az utolsó frissítés valamit nagyon el.....reméljük hamar javítják!
-- PSN_ID: GerY2123
-
roland091
senior tag
sziasztok olyan kérdésem lenne h a stock 5.0.1-el működik az xposed ?
-
tankraid
aktív tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Csak még valaki azt mondjha meg akinek van hybrid is meg armor is, hogy a kettő között van e akkora különbség méretben meg súlyban, hogy érdemes legyen megvenni a hybridet az armor mellé mert képről meg adatokról nekem úgy tűnik, hogy nem....
-
ordogl
tag
-
metal01
őstag
-
ordogl
tag
-
johnsmithnex
tag
válasz ordogl #36398 üzenetére
Xda-n a hivatalos bejegyzésbe az apk mellett van egy zip amit flashelni kell, mert a progiba még nem jó a telepítő. Ha zip fentvan utána működnie kell még akkor is ha progi úgy jelzi hogy nincs telepítve a keretrendszer, de ezt írja is pirossal, hogy csak manualisan lehet telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest