Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz petfoto #35400 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy ha csatlakoztatva volt, akkor ha kaptam hívást, és felvettem, lebeszéltem, leraktam, akkor ameddig nem indítottam újra a fejegységet (ergo az autót ), addig nem jött ki hang belőle. Írta, hogy megy a zene, tudtam számot léptetni, minden, csak épp hang nem volt. Aztán úgy 2 hete jött egy javítás AICP-ben, mióta az bennvan, azóta semmi bajom, minden megy szépen
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
-
marquuard
veterán
26%-on van az Android OS az akkumulátor menüpontban és eszméletlenül merül a telefon, 100% kb. 1 óra SOT. Ezt mi okozhatja?
PSN ID: marquuard
-
zsarkov
tag
válasz lord.lakli #35409 üzenetére
Anyám borogass
-
zsarkov
tag
-
dozsabalint
senior tag
A 6.7.74-es Google Play Services (ez a Nexus 5-ös, Lollipop-os apk) végre javította a záróképernyő feloldása utáni GPS aktivitást (ha nincs bekapcsolva a hely alapú lockscreen, akkor nem aktiválja a GPS-t).
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz bossvico #35391 üzenetére
Nálam ezt az S3 majd az S4 csinálta. Akkor a Bluetooth Auto Connect app-al orvosoltam a dolgot.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Thaibor
újonc
válasz Spoortcyty #35393 üzenetére
Kérdezd meg a mögotted ülő nexus tulajt, hogy nem adja-e oda az ő x-ét
-
Scooter74
őstag
válasz dozsabalint #35417 üzenetére
Ebből is a play szolgáltatásokból rengeteg van melyiket töltötted le?
Illetve eddig milyen?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
danee91
senior tag
Most az amazon.fr-től, mint sellertől (!!) az ÁFA különbözet ellenére is promócióban 607 euróért ideszállítással, dobozosan mindennel együtt megvehető ma a 64 gigás Nexus 6, kékben és fehérben is, de fogynak...(187 ezer Ft). Akit érdekel csak ma elérhető, csapjon le rá (francia nyelvű az oldal, ha vkit érdekel segítek.
[ Szerkesztve ]
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
metal01
őstag
Felcuppantottam tegnap a BoostPop-ot. ElementalX 2.05 kernel ment mellé. Bitang gyors a ROM. Euphoria OS ehhez képest tetű és lag-ol folyamatosan. Igaz kevesebb a feature de nem baj. Majd lesz több is Jelenleg 3 és fél óra SOT-nál járok és még 44% a töltöttség. A fényerő kb. 1/3-on van, böngészés, Facebook, Viber, WIFI, ilyesmit nyomattam most. Nem rossz ez
-
bossvico
senior tag
válasz LógaGéza #35404 üzenetére
Eddig nem akartam romolni, a galaxy s en meguntam a heti cseréket, gondoltam most majd ez a lolli gyárilag jó lesz mindenre. De megvárom az 5.1-et, ha az se segít kezdem itt is.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
zolka95
őstag
AdAway működik rendesen lollipoppon?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Scooter74
őstag
válasz metal01 #35433 üzenetére
Állitólag módosított ramdisket használnak, és ezért nem is jó hozzá franco kernele.
Amúgy valami tényleg nem kerek EOS-l.más tészta: mit szoltok hozzá, hogy CM után most a PA fogja az új android rendszert készíteni az 1+1-nek? Kicsit nekem ez most mulatságos, olyan mintha nincs ló jó a szamár is szindróma lenne.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
gery2123
őstag
-
marquuard
veterán
Uber kernelt használt valaki? Nálam borzalmas az akksi vele.
PSN ID: marquuard
-
zolka95
őstag
a firefox böngészőhöz lehet kiegészítőket telepíteni
az adblock simán szűri a reklámokatchrome-ban lesz ilyen??
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Doosa
aktív tag
válasz zolka95 #35441 üzenetére
Én csak rövid ideig használtam mezei adblock-okat, mivel azt tapasztaltam, hogy ugyan a reklámok nem jelennek meg, de attól még ugyan úgy letöltődnek és ezzel adatforgalmat generálnak. Ráadásul ha böngészőhöz telepíted akkor az csak a böngészőből tünteti el a reklámokat.
Én ezt használom most.
Ugyan már régen frissül, de nekem még működik.Pont most frissült, 3 napja. Ez eltünteti nálam a reklámok olyan 85%-át, az alkalmazásokat is beleértve. Ez nem generál felesleges adatforgalmat. -
mmarta
senior tag
Azoknak akik nagyon várták: [OFFICIAL] Xposed for Lollipop
-
twine
veterán
válasz slice14 #35447 üzenetére
Félálomban felpattintottam, de gb-ban sem az imerziv mód, sem a crt kikapcs effekt nem akar működni...nyalóka előtt használtam, és értettem is hozzá,, ennek ellenére most nem akar....De a "bénázás jogát" fenntartom lehet hogy csak álmos vagyok,,, most kikapcsolom magam, holnap újult erővel...mert nagyon hiányzik az xposed....
[ Szerkesztve ]
-
Doosa
aktív tag
-
csipuka
senior tag
Nekem az adaway van fenn, es az max akkor general forgalmat, ha frissiti az adatbazisat (a hosts file-t), amugy semmit. Nincs automatikus frissites belove.
En emelle meg felraktam tuzfalat, es olyan appoktol elveszem a netet, aminek semmi szuksege ra, csak a reklamok miatt menne fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest